Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Jorge mám tě moc ráda a muslim si že se hodís k Lodovice Colmello
  • Ahoj jorge mislim si že se hodíš k lodovice colmello a měli by ste spolu chodit *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
    • On má pravdu
  • milý jorge myslím si že se moc hodíš k LODOVICE COLMELLO *14* *14*
  • Já miluju jen tebe já miluju jen tebe Te amo Jorge
    • leonetto ty hnusačko jorge je jenom náš jesli ještě něco napišeš že ho miluješ vic než my zavolame na tebe policii
      • Mohli by ste sa krotiť? Ste jak sprostí. Ďakujem. *16*
        • no kludne mi mozes podakovat ked ti poviem co si zac.
          tvoje znaky
          1.smrdia ti nohy
          2mas prales pod pazami
          3si bezdomovec
          4.si soplana
          5tvoja vaha je asi 100 az 200 ton
          6 nikdo ta nema rad
          7 a to uplne najzdrvujucejsie si nula iba obycajny odpad tochto sveta
          VIDIS TERAZ MI MOZES DAKOVAT N SA BOLA TO MALICKOST *1*
          • si dilyna a mášto kurvo
          • Ti si sprostá mislíž že je bezdomovec som doňho
            • to nebolo na leona ....on je super ale na tu k*rvu co ho urazala
        • Tak já ti něco řeknu ty jedna K U N D O !!!!!!!!! Co si o sobě myslíš ty hnído, jenom my ho milujeme víc než ty a nikdo se nemusí krotit protože jsme faninky!!!
          • hej ty se sklidni ty jedna hnusačko ty si na ne dovolujes ja sem jejich kamoska a ony ti vynadaji *16* *16*
        • Ty sanro ty nadavas nam???
  • Ahoj Jorge moc te miluju a ses ten nejhesci kluk na celym svete a mas ten nejhesci usmev a pekne hrajes bna kytaru a na piano a moc krasne zpivas moc te miluju ahoj
    • hej ty jorgeno jorge je jenom naš a jesli napišeš žě ho miluješ vic než my zavolame na tebe policii
      • hele nakoho by si chtěla volat polici seš vubec normalní? Jde vidět že ti 10 let .:DDDD Skrz tebe nebude psat že ho milujem nebo?. Ty myslíš že nam něco udělá policie? Seš blazen nebo co?.:D PANE BOŽE.-_-
        • Nátko nam je 18 let a jo jsem normalni ty si fakt hloupa nána:))
          • Jo určítě ty věřím že vam je 18 let .:D ha a přitom se chovate jak uplny trapky Naco si hrajete dejte si facku :DDD A radší si dej te studenou sprchu a prober te se.-_- Omg Zalezte roury:DDDDDDDDD
  • Si moc hezký hezky tančíš,hraješ a zpíváš a netušila jsem že ti je 23 myslela že je ti tak 17 protože vypadáš na mladšího. *14* Myslím si že se hodíš k Tini Stoessel protože vám to spolu moc,moc a moc sluší *14* *4* *3* *14* *14* *14*
  • Ahoj jorge moca moca moc tě miluju
    • hej ty jorgeno hloupa leon je jenom naš co jsi smutnoučka?????
      • Co jsi o sobě vůbec myslíš ty jedna hnusko *16*
        • Jestli mluvis na nas tak si nana a hnuska
  • čau jorgíto si piewknej máš piekní učes sisisisisisiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssisisisisimilujem ta *14* *5* *12* *6* to som ja ti nati a ludmila
  • MÁM moc ráda Jorge Blanco
  • Jo tak proč mluvíš česky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit