Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si ta najvačšia dokonalosť na svete . Spievas najkrajšie z celej violetty a aj z celého sveta . Si môj idol a milujem ta. Posielam pusu a čau dúfam že ta niekedy stretnem *14* a keby som ta nestretla tak ta pozdravuje tvoja naj fanúšička *14*
    • moja rec *14*
  • Miluju vás všechny z VIOLETTY tak zase někdy vám napíšu odpověd tak já už musím tak příště..................
  • Myslím že má koncert v Květnu v třináct hodin a já tam du a budu mít sním fotku is Martinou a ještě společnou a já se tak těším protože mám narozeniny v Květnu a já jim přinesu bombony a přáníčko kdo tam chce jít tak at tam dededededede ale nejsem si jistá rači kouknětew na váš email nebo když ho nemáte tak na rodičův *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • hej promin violetto2217 ale já zase viděla ze koncert bude 20.11 2015
  • Hele Hele Jorge je hezčí než Diego a Tomas já mám ráda i Diega a Tomáse ale ty tady nemusíš říkat že se ti líbějí jenom oba dva přece je to seriál VIOLETTA a hrajou spolu tak musíš mít ráda i LEONA a kdyžtak tady všichni píší že je JORGE hezkej a hezky zpívá tak si rozmysli co tady do toho komentáře píšeš nebo se spamatuj jako nemisím to vezlem tak se zpamatuj prosím tě děkuju komu se to líbilo at mi dá LÍBÍ a KOMU ne tak to jste se rozhodly špatně ale jinak mám všechny ráda i tebe holčičko dyt ani nevím jak se jmenuješ jinak PÁ a PAPÁ všechny vás zbožnuju i miluju i VIOLETTU a nejvíc JORGE BLANCO. *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *5* *5* *4* *4* *14* *14* *14*
  • Nevim co porad povidate jorge zadny dite nema a vubec jste nejaky chytry!?!?!?!
    • leon je hnusny škaredy hrozne spieva no proste fuj fran s marcom su 1. naty+maxi,lumi+fede su 2. naškaredší sú: cami,leon,vio,tomas,anna,...
      no proste ble:cami,leon,vio,anna...
      • si hnusna sediva plesata tlsta a obezna jezibaba.mas rozum? je vidno ze ta nikto nema rad ale co by si cakala ked mas taketo neprijemne a blbe spravanie v oci leonikovi. ty si nikdy nic v zivote nedokazala si nula kapis to? nemusis si vybijat zlost na takom talentovanom cloveku iba koli tomu ze mu zavidis lebo si nikdy nic nedosiahla.si nula uz to pochop ty nula! a dokonca zivota si opakuj kto si? nula iba obycajny susen tochto sveta ty nula *7*
      • Ty si hnusná.Pokud vim tak tohle je Jorgeho profil tak ti do p****e,p**i atd..
    • hele jako jestly chceš psát na tehlech stránkách tak tady nepiš tyhle tvoje kecy!!!!
      • Leontýna má ale pravdu
  • tomas je hežči diego a tomas budou přatele ve 4 řadě
    • 4 řada nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • čaves jorge je fakt sexy já sním chatuji na facebooku a řikal my že jsem fakt krásná kdo nevěři pište na email:170ivet@seznam.cz a kdo si nemislí že je hezkej ten je fakt blbej čáko! *4* *5*
    • Ty jsi najivka
    • klames!!! *16*
  • jsi nádherný, miluji tě
    ps: má hnědé oči ne zelené
    *14*
  • Leon Je MEGA fešák musíme to uznat lidi *3* *14* *14* *14* *3* *2* *2* *2* *2* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
    • nie si najvacsia fanusicka leonika to som ja a nemusis o nom hovorit ze je fesak on to vie
  • Hola jorge my mail kulinakova.tanka@centrum.sk napiste mi aj ostayni viem kedy a kde ma tini koncert tak napiste

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit