Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je boži má ve vstahu martinu stoessel
    • Ahoj, ten vztah je špatně. Martina chodí s jiným hercem, nevim zrovna jak se jmenuje, ale vim, že je brunet a že není moc hezký, ale i tak se nesoudí dle vzhledu. A Jorge chodí taky s někým jiným, jmenuje se myslim že Stephanie nebo tak nějak a jsou spolu už asi 4 - 7 let nevim přesně. ( jen abys to věděla )
  • leon je sexi ale proc nechodi s violettou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • chodí s Violettou kdyt jí tam má napsanou jako vztah
  • Violetta 2 -začala yes :)
  • Jediný co se vám na něm líbí je jeho krása! Jste ubožačky! Mě se sice taky líbí, ale neblázním z toho jak se pokaždé usměje. Zamyslete se nad tím jaké krá.vy jste..
    • Hele třeba se nám líbí. já také moc neblázním třeba jen nědy protože je hezký a tak. Ale zase nikomu neříkám že jsme krávy to si spíš ty !!!!
    • Jó a ty nám krávy řikat sama jsi kráv,a když tohle píšeš.Jo a kdo jsou tady ubožačky ty jsi ubožečka!Tyhle slova si piš na stránky třeba Ariany Grande a né na tyhle ubožačko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Ty si ..... možná Leona nesnášíš ale krávy nám říkat nebudeš co kdyby ti někdo napsalto samý o arianě grande co !!! Zamýšlí se nad sebou!!!
  • Lene jsi tak strašně božíí miluju tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mám tvý plakáty po celým pokoji jsi prostě super *14* *14* *14* *14* ale je škoda že s Violettou nechodíš doopravdy *9* *14* *14* *14*
    • Si sprosta? Chodia spolu doopravdy.
    • miluji te *14* jsi nej herec *14* *14* *14*
    • chodi s vio doopravdy takže davaj pozor na usta *3* *3* *14* *1*
  • druhá série Viletty začala! *14*
  • si naj naj naj naj na svete *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14*
  • nejhezčí kluk na světě *14* *14*
    je to miláček
  • lidi vite ze stepie nosila rovnatka no fujj a jorge ju mohol libat bleee a taky ze stepie ma velky noc jak jezi baba *16* *15* *15* *16* kdo nesnaci stepie da like a kdo ju ma rada nelibi
  • jorge je tak sexy a uzasnej ja ho chsi kezby by som ho videla na zivo *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit