-
hele když řekneme že se nekonečno rovná 0 tak to neznemená že se nám nelibí a když nám řekneš že se snáma nebavíš myslíš si že nás tím urazíš máme spustu jiných kamarádek nejenom ze školi ali z venku takže tak
-
A psaly jsme ze se nám nelibi ? Ne. Asi neumis číst krav*.
-
Je krasny a ked sa vam nepaci tak to nepiste nechajte si to pre seba!
-
Nekonecno rovna sa 0 to kd ste poculi ku blbost?Taku hovadinu som este nepocula ste retardovane?Alebvam len velmi dobre sibe?Ked sa vam Jorge Blanco nepaci nepiste to tu nikdo a nikdo nato neni zvedavi
-
Dajte mi pokoj som chora este vase blbosti nechcem citat
-
To si jako myslis ze máme čas si porad vypisovat? A je nám jedno jestli se s námi budeš bavit nebo ne.
-
Popelka a snehorka!Ked chcete byt moje kamosky tak musite bytvaspon na tejto stranke ja som tu furt nieste tu druhy den nieste tu takako to bude? Mam napad nebudeme kamosky a hotovo
-
nekonečno rovnáse 0
-
Konecne neuvidim tych nasich ucitelou. tefa ucitelky ale dve mi budu chybat katechetka a informaticka
-
Letné prázdniny sú presne o 38 dní super *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
-
Je prekrasny
-
Dadinka ako sa vola ten chlapec?
-
no už jeto tak-ps.sem totálně zblázněná do jednoho kluka ze školy *14* miluji ho *14* muck
-
Presne tak nechodi s tini chodi s stephie
-
Mohu se zeptat, kdo vymyslel tu blbost, že Jorge chodí s Tini? Jorge chodí už přes sedm let s přítelkyní Stephie. A nemyslím si, že se s ní jenom kvůli fanouškům rozejdou...
-
Ty vole rigiss je vas stryko tak mate stastie a nechcete byt moje kamosky
ps.som dievca -
S a v co ti jebl* ved som povedala je pekny a dobry tak mi daj pokoj
-
Co si to vůbec dovoluješ říct!!!! *16* *16* Víš jak je jorche skvělí!!!!
-
Kdo ti dal pravo aby si ma sudil mal by si radcsej sved dona stupil hod do mna kamenom ked.si bez chybny karma toto nedovoli ty sku*veni si ouuu
ps.to pisal nas stryko toto neni cela pesnicka
Vola sa hod do mna kamenom -
Rigoboss je nas stryko ma ma 24 rokov a mal 2 frajerky prva sa volala hajnalka. druha. simona ta prva mala 21 rokov a druha mala 17 ale uz mala narodeniny tak ma uz 18 ta jeho druha frajerka nam chybala viac lebo my sme ju mali radi a aj mame a ta prva nam vobec nechybala ona nas nemala rada a my ju tiez a nikdo jak nasgo stryka druha frajerka nam nechybala viac ako ona