Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Newim:já s tebou souhlasím ,jelikož jsem se dozvěděla že jorge měl se svým kamarádem poměr.koukněte se na stránky j.b.je toho plný internet
  • tohle je veřejna stranka kde si všichni můžou psát co chcou a tobě dotoho nic není
  • proč probíráte osobní věci jorgeho , a proč se o něho vůbec zajímáte??? stejně nikdo u něho nemate šanci *11* mě se osobně jorge moc nelíbí a vipada jako gey , a dokonce ma srostle obočí *11* *11*
  • má dvě děcka jednu holku která se jmenuje Mariana a kluka který nevíme jak se jmenuje *16* *12*
  • má jedno syna a s stefani camarenou je sní zasnůbení ma jí prstínky na rukou mrkně te se
  • tak nerikejte ze nemá decka *16* *16* *16* *16* ma dokonce dve
  • on ma decko s takovou hezkou blondýnou a martina ho zbalila *16* *16*
  • Gracias *14*
  • ON NECHODI na tuto stranku !!! neni cech
  • ON NENI ZENATY ANI NEMA DETI to je jeho brat pre boha uz to pochopte *16* *16* *16* *16* *16*
  • may brathers and boys nooooo! ma gril stephany
  • jorge si maj brotchers and home mexico and jorge ma gril stephany *4*
  • lol cha
    *14*
  • sorry tini ti sto nepochopila víš má ženu a syna a basta tini pudem se chovat jako nejlpší kámošky každá má totiž svůj názor jo a ty umíš tu řeč jo lool *7* *15*
  • Jorge nemá žiadne deti iba synovca a ani neny ženatý iba spolu chodia zasa neverte všetkým klebetám *3* *3* *3* *16* *16* *16*
  • sí encaja con stephie y tener un hijo *7*
  • coto por qué algunos hablan inglés *5* *6* *8*
  • Jorge realmente camina con la Camára Stephie esparda? *9*
  • Heej Fejst Blbýý Huby mate.:DDDDDDDDDD
  • jorge sice neumi cesky ale je hezkej a to mi staci je muj a nikoho jiného je mi 20 let takze se k sobe hodíme *14* *14* ...it is simply my Natko and you know how to perphaps his speek hm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit