Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* *1* *1*
  • milujutě škoda že nemůžeš chodit smojí ségrou mášskvělí písničky hlavně amor en el aire
  • Promiňte za ty vulgární slova!!!! Ale tohle mě vždy vytočí!!
  • Pane bože jste fakt trapné! Jak ti může dát číslo když není Čech? WTF? Umíte psát normálně??? Hádáte se o něj jako nějaké KRÁVY! Je to normální kluk! Kdyby nebyl táta od Martiny Stoessel producent nikdy by jsme neznali ji ani Jorgeho, Diega atd.... Vás asi zajímá jen to jak vypadá co ? Ano je hezký ale že bych ho milovala jako nějaká nána tak to opravdu ne! Viděla jsem tu teda dost komentářů a všechny byly opravdu EHM..... Nemám slov ?? Za 1. Kolik vám je? Možnosti- 14: Jde to poznat chováte se jako PITKY! Nebo 10 let: Píšete jako mimina a celkem se i tak hádáte! *4*
    Za 2. je to normální kluk žádná SUPROVÁ hvězda ;))) Za 3. Děvčátka tímhle jste prokázaly že jste úplné pipiny!!!!!!!!!!!!!!!
  • ahoj jorge dašmi prosím tvoje čislo na mobil
  • takze ty se po mne budes jako opicit co si to dovolujes on je jen muj jinak zavolam policii *16* *16* *16* *16*
  • vdyt je pěkny ty si hnusna
  • S a V a co jako mám já dělat s tím , že ty jsi populární na nějaké škole v nějakým zapadákově? ;) :-))
  • Jorge si krasnej kluk a krasne zpivas a mam te rada *3* *14*
  • ahoj jorge dašmi prosím .eliška
  • A ty odlial vieš že zomrie ??? Ved 4 séria Violetty ani nieje a ešte jedna vec on nieje hnusný o je krásny *14* *14* *14*
  • ahoj jorgito
  • ty chudera jediny kto je tu hnusna stara bukva si ty
    a odkial ty vies ze zomre ?????? no co
    si sprosta sliepka ktora nema vkus leon je krasny
    no a ty ? radsej sa k tvojmu vyzoru ani nebudem vyjadrovat vsetko o tvojej skaredosti by sa sem nemestilo!!!!je vidno ze nikto ta nema rad *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ahooooj
  • Ty si hnusná !!!! A jak to můžeš vědět že ho srazí auto ty jsi snad režisér že to víš a Jorge ( Leon ) by tam neumřel je hlavní postava už tři roky *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Jorge je úplně hnusný!!! Nechápu jak se vám může líbit.!!! A jak se připravuje 4. Epizoda Violetty tak tam Jorge zemře.... Bude mít nehodu na motorce.... Srazí ho auto!
  • Si sexy a krásny si proste dokonalý *14* *14* *14* *14*
  • si dilyna a mášto kurvo
  • ty si ale sprosta laro
  • miluju tě můj milačku
  • te amo *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit