-
hej ty jorgeno jorge je jenom naš a jesli napišeš žě ho miluješ vic než my zavolame na tebe policii
-
leonetto ty hnusačko jorge je jenom náš jesli ještě něco napišeš že ho miluješ vic než my zavolame na tebe policii
-
ahoj jorge mam tě mooooooooooooooooooooooooooooccccccccccccccccccccccccccccc rada vlastně miluju tě pusinku tvoje budouci manželka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1*
-
ahojky Jorge mas moc moc moc moc moc moc kouzelný usmev a si krasný holka ktora stebou je je frajerka milujemta *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14*
-
Myly Jorge moc a vim ze jo se hodís k Martine Stoessel sluselo by vam to spolu fakt ver mi.
-
Jo říká, ale ten tvůj jde tím pádem nějak mimo mě....
-
má doopravdy syna?
-
Ahoj Jorge.
Moc tě miluju, máš moc kouzelný úsměv a zbožnuju i tvůj zpěv a tanec.
Jsi tn nejhezčí kluk na celým širým světě
MOC TĚ MILUJU!!!!!!!!!!
POSÍLÁM PUSU *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahoj Jorge moc tě miluju a vážn byste se s Lodo k sobě hodili *14* *14* *14*
Miluju těěěěěěěě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
On má pravdu
-
Smysl pro humor ti asi nic neříká, že?
-
No... Takže zas klid jó? Protože vážně nechápu o co ti tady jde! Víš co si o tobě myslím ? Že jsi hrozně namyšlená , zlá a sobecká! Vůbec nechápu proč ti tolik vadí to , co sem ty holky píšou. Jorge má přítelkyni a je to Stephie... Nevím kdo si myslíš , že jsi , ale jsi vážně trapná. A to , že tady někdo vyhrožuje , že po nás půjde nějaký gang, který určitě ani neexistuje, a do očí by si nám taky tak vyhrožovala a nadávala nám? Jsi akorát trapná a divím se , že máš nějaké kamarády...
-
Ahoj Jorge mám tě moc ráda a muslim si že se hodís k Lodovice Colmello
-
Ahoj jorge mislim si že se hodíš k lodovice colmello a měli by ste spolu chodit *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
-
milý jorge myslím si že se moc hodíš k LODOVICE COLMELLO *14* *14*
-
Já miluju jen tebe já miluju jen tebe Te amo Jorge
-
Ahoj Jorge moc te miluju a ses ten nejhesci kluk na celym svete a mas ten nejhesci usmev a pekne hrajes bna kytaru a na piano a moc krasne zpivas moc te miluju ahoj
-
Si moc hezký hezky tančíš,hraješ a zpíváš a netušila jsem že ti je 23 myslela že je ti tak 17 protože vypadáš na mladšího. *14* Myslím si že se hodíš k Tini Stoessel protože vám to spolu moc,moc a moc sluší *14* *4* *3* *14* *14* *14*
-
když ti tak strašně vadí co tady píšeme tak si to nečti my máme Jorgeho a my ho nepřestaneme mít rádi jenom kvůli nějaké připitomělé krávě kterou zrovna pustily z ústavu pro duševně choré. vrat se k hraní s barbie nás nech napokoji větší krávu jsem neviděla. co Jorge dokázal z kluka s mexica se stala svvštoznámá celebrita a ty sedíš doma za počítačem a píšeš nesmyslný a trapný urážky ktery nikoho nezajímají běž se vycpat ! *3* *16* *10*
-
ne nemá ! *16*