-
ahoj leone všechno nejlepši mam te mocda *14*
-
ahoj leone přeji ti vše nejlepší hodně štesti a zdravi maš narozenini přimo semnou mam tě moc moc moc moc moc rada
-
miluji vaš seriál leone přeji ti vše nejlepší miliji vvvvvvvvvvvvvaaaaaaassssssssssss
-
Ahoj přeji ti hodně štěstí zdraví mám tě ráda
máš narozky na můj svátek -
Vše nejlepší citím se lip i kdiš to ne ni opravdu o ale alspon to vše nej ktvem naroskam a at to oslavis ve velkym a mohly by natočit par videi jak si užil narosky jako ludmila ma taky video s naroskama a ostatní take
-
*7* Vy ste uplně tupé to není on je to sice jeho profil ale to tady někdo dal spamatujte se vy kozy
-
Mas pravdu vsetko naj a inac fakt pekne tancujes a mas pekne pesnicky
-
hezky tančíš:) Všechno nejlepší k narozeninám:)
-
Si ten najhorsi na celo svete mas tie najvecie OBOČIE. A ti sa vobe nehodis k Violette
-
*14* přeju ti vše nej k tvím zítřejším narozeninám
-
miluji ho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jorge si krásnej krásne zpivas a tancis mam te rada kdyz ses z violetou *14* *14* *4*
-
hele lidi kdo miluje leonettu a jortini a chcel aby spolu chodili real a byli spolu manzele at dá like a kdo nelibi se mi to ja rozhodne like *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
jorge je proste nadherny je moj nej nej idol moc moc ho milujem je to proste fesak na celem svete a suhlasim stebou lucíík ked se libaju tini a jorge :3 tak tini nieco knemu citi a jorge urcite taky asi tini ho moc miluje kezby si to priznali ale jorge je uz zenaty nebo ne :( at bude jortini a stepie so s petrom to by bolo radeji super a taky ze uz uplne nic nic nemam proti stepie neni zla milite se ona je mila mám ju trochu rada ale kezby bola jortini stepie by si uvedomila ze tini jorge ksebe patria :( a ne jorge a stepie :( *14* *14* *9*
-
Jorgito zkazil s to ..'radim ti hod Martinou Stossel slusívám to.. me se zda ze ona te miluje.. *14*
-
konecne niekto kto ma pravdu
*3* -
nemas asi oci ked si toto myslis *13*
-
pracky prec je moj *11*
-
nooo neee *7*
-
a porewco sem pises ty ? *7*