-
Ježiši Violetta Martina-Tini ses blba tady nejde o to jak je Leon hezkej ale o to jak se chova n ech si ty svoje nazory dekuji o_O
-
ano vím
-
hej vite o tom že leon spadl z motorky a je v komatu *9*
-
A taky by mě zajímalo, kdyby byl leon škaredý jestli byste ho měli rádi stejně jako teď. To asi ne, že?
-
A taky mám ještě radši tomáse, protože nekouří , ale leon jo, hele : https://www.google.com/search?newwindow=1&biw=1152&bih=731&tbm=isch&sa=1&q=jorge+blanco+fumando&oq=jorge+blanco+fumando&gs_l=img.3...35664.39538.0.39994.12.12.0.0.0.0.153.1217.6j6.12.0.ernk_qsra...0...1.1.51.img..12.0.0.ZBpYTYyqZuo#imgdii=_
-
Kazdemu se liby nekdo jiny ale vsichni z Violetty jsou hodni a Tomas jenom lamal Violette srdce ja vim ze se Leon taky vzdy nechoval zpravedlive ale ale Tomas taky ne takze si rikejte co chcete mejte si radi koho chcete ale vsichni z Violetty jsou hodni :-D Ps me se uprine vic liby Leon ale nesoudim lidi podle vzhledu i kdyz je Tomas taky hezky tak se mi vic liby Leon protoze se mi vic liby jeho chovani a Leon umi lepe zpivat tancovat na vsechno hrat.
-
Já mám radši tomáse než leona ikdyž leon taky není špatný. Nechápu, jak můžou všichni soudit kluky jenom podle vzhledu. Třeba ve skutečnosti je leon zlý nebo tak (to dávám jenom příklad). Kdyby byl nějaký nádherný kluk, ale třeba by vás byl nebo by vám nadával tak nevím jestli byste s ním chodily. Ale je to jen můj názor, tak mi tady nepište nic sprostého, díky.
-
*14* j
-
Krasnej *_*
ta co ho má má štěstí -
nejhezčí kluk na světě
-
Čteš my myšlenky ;)
-
jorge je sladkej a hrozně sexy *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Podla mojich informacii vo violette 3 by s tini ( violetta ) mali uz naozaj chodit. :-D O:-) :-P
-
Jorge moc vám to s Tini sluší *3* Jsi nejhezčí kluk na světě *14*
-
mám tě ráda Jorge jsi můj idol ve violetě moc ti to sluší byla bych ráda kdyby jsi přijel do česka *14* zpíváš nádherně a i hraješ hezky moc se mi líbí když hraješ na kytaru a spíváš .miluji tě Jorge *14*
-
Jorge Blanco je nejkrasnejsi kluk z cele zeme to vsichni vime ale Tomas neni spatnej je taky hezkej ale Jorge Blanco je hezci......Vsichni z Violetty jsou hodny i hezky a zpivaj taky hezky..I dobre tanceji i hrajou na pijano i nabici....Jinak musim povedat ze vsichni zpivaji krasne i tanceji........ *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Proc jsi tak nejhezci ja te MILUJUJUJUJUJUJU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *15*
-
jsi ten nehezčí kluk na světě *14*
miluji tě *14* *14* *14* -
uuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Hi jorge this is love :o alex tess elizabeth
Go to the czech republik please o2 aren in the praga and the Most please please wriding oj je.