Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne on už s ní dáávno nechodí a teď chodí s martinou *3* a ona nechodí s nějakým juanem ale s ním takže klid *3*

PS: Leonetta je nej!! *14*
  • BULDOG
    Já ho mam rada,sem si naprosto jistá že hodně z vas ma rada jorgeho vy o nem pisete nekdy pekne a nekdy nepekne veci a ti co pisou pekne veci sou jeho dobry fanouskem kdo mysli ze leon je nej at da like *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • jsi nejlepší na světě
    NEJHEZČÍ kluk na světě

zpíváš nejlíp na světě *14* *14*
  • *6* *6* spíváš dobře *15* *15* *5*
  • tomi je ten nej *14* *14* *14* *14* *14*
  • si super *5* *6* *15* *12*
  • si hezkej ale tomas je hezčí *6* *1* *6*
  • tomas se porad plete a strka nos do toho co mu ma byt jedno *14*
  • Nechápem ako prišli na to ,že on chodí s Martinou. Veď on chodí so Stephie Camarena.
  • Miluju ho *14*
    Proč neudělate koncert treba v Kroměříži abych vas mohla vidět to je moje přeni k narozeninam prosim prijet te *9*
  • nehadajte sa nikoho z nas neni.ma violettu.a okrem toho je starši buť 13 rokov,o 12,11, 10,14 a tak dalej a bodka.
  • prosim odpíšte mi niekto budem čakať.
  • jorge blanco-leon-sa narodil v mexicu.teraz žije v španielsku.v niakom dome vtelevizi som videla jeho izbu.
  • malá oprava
    tomas a violetta leon a fran

tak je to super *4* *5* *14* *15*
  • ne nechodí
  • Nevíte kde Jorge bydlí aspon přibližně ve kterém městě nebo ulici bydlí? Prosíím řekněte *14* *4*
  • ne s tini nechodí;)fakt najdi si to je to tak i když to chceme tak to nejde:D
  • páry ve Violettě jak by měly být:
    Violetta a León,Ludmila a Federico, Frančeska a Tomás,Camila a Brodwey a Naty a Maxi
    pokud souhlasíš dej like
    pokud nesouhlasíš Don t like
  • jo chodí s Tini
  • s kým teda chodí? Myslím že s Tini ale nevím to jistě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit