-
počúváme violettu na spotify a nepíšte že prečo to píšeme lebo vás zabijem *3* dobre h h hh h h hh h h h hh jh h h *14*
-
leonetta martina je ženatá ale je z jorgem *4* *3* *5*
-
jorge jorge jorge jorge *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
Dívala jsem se na ty fotky a myslím že ta Stephie by mohla být jeho vdaná sestra a to dítě jí a toho manžela. *3*
-
nevím jestli je to pravda ale Jorge Blanco má nebo měl nějakou holku Stephie Camerena a mají tam fotky malého dítěte doufám že to není jejich dítě
-
leone mame te radi a moje ja te miluju s laskou entella a kaja
-
violetta a leon se ksobie hodia *14*
-
Leon a Tomás já bych řekla že Leon je trošku hezčí ale neříkám že Tomás je hnusnej to ne on je říkám trošilinku je taky hezkej ale nemůžu uvěřit že chodí s Ludmilou ona je tak hnusná nechápu co na ní vidíš je mi z ní na blití myslím že hodím šavli Violetta je hezčí než Ludmila ble nemůžu ani napsat její jméno !!!!!!!!!!! *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16* *16*
-
miluji tě ta role Leóna je pro tebe fantastická *14*
-
myslím že violetta nechodí s Jorgem ona má prý někoho jiného ale nevím koho
-
Alé ona není ženata ona je z jorgem !!
-
miluju leona je škoda že je martina už ženatá protože se víc hodí k jorgovi *14*
-
jo no ja taky
-
tomás je divnej ten se spíš hodí k ludmile ale violetta (martina) se spíš hodí k leon (jorge)
-
mam moc ráda leona ale sem holka a holky jsou na holky já miluju víc holky
holky jsou nejjj miluji je!!!!!!!!§ *14* *14* *14* *2* -
tak že holky mačet a lucka saturova10 dostávají lístky!!!!!!! *1*
-
seš dobrej ale i tomás je heskej ale k violettě hodí tomás.
-
myslíš, že s tebou jo ??? ten má violettu a kolem něj se točí miliony jinejch holek *16* *6* *8* *10* *11*
-
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd *3* *14* *4* *1* *2* *15*
-
je super že budete mít koncert v Evropě já tam sice nepůjdu ale kdybych mohla tak půjdu s radostí