-
Ják vy tady píšete že sou věkově rozdilní a co jako kdžy se dva milujou na věku nezaležíí !!!!!!!!!!!!!! a nejsou ot sebe moc věkově rozdilní co 6 roku to nic není někdo aji o 10 roku a nic tak se hodtě do klidu
nežarlete že ho enmate vy Pakarny všíchní my lezete na nerví :DD *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *1* *2* *3* *3* *14* *4* *16* *16*
Y love you leonetta
Miluju nejvíx jorge blanco -
Hele ví co píšete že violetta si leona nezaslouží tak at vas šlak vezme na hubíčkuu :DDD Leon a violeta se ksobě moc moc hodí :DD
jooo :DDDDDDDDDDDD vy pakarny -
Špapam ty vušta žeru tě chci tě miluju tě si sexy a krasny si moje laska visněna chcí tě myt usebea byt stebou laskíco moje milowaana :DDD vidět tě tak bych natebe skočíla nikdy tě nepustila :D a vy trupky leon je mujj jooooooooooooo takžé se nenamahejte sem psat že ho milujete okey :DD *1* *2* *14* *4* *5* *6* *7* *13* *11* *12* *16* Žeru tě ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy loveeeeeeeeeeeee yoooouuuuuuuuuuuu Jorge blanco
-
Jájj včera se my zdal krasny sen že ja a tomas sme byli vte tanční skušebně že sem sním mluvíla že musíš řict violetě že miluju leona a ona příšla a řekla my že my musí něco řict a obejmula mě .a řekla mí ře se mě leon pta o chozeníí Jáá sem řekla co žéé potom kemně příšel šlí sme se projit ja a leon a violeta a tomas že sem se sním libala uplě ranes to byloo :DDD JÁJJ MOC HO MILUJUUUUUUU NESNAŠÍM KDYŽ SOU VIKENDY A NEHRAJE VIOLETAA :DDD prostě je žeru všechny :DDD moc milujuu leonaaaaa mooc moc moc to se neda aní popsta chcí ho potkat by t snímm jáájjj :DD žeru TĚ LEONE MILUJUTĚĚĚĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* SI MOJE VŠECHNOO SRDÍČKO MOUJE MILOWANY SPAPAM TY VUŠTA TVOJE KRASNY SRDEČKO MOJE MILOWANY *14* *14* *14* *14* CHAV TIRO JILOO JILORO MIRO *14* *14* *14* *14* *14* *14* SI KRASNEJ UŽASNEJ *14* *14* *14* Y love yuouu leone a Violeto mám tě moc rada avšechny se serialu z violety .DDD jilore mire :DDDDDDDDDDD
-
Strašně moc ho milujuu je prostě nej a jak krasně spíva prostě všechno je naněm dokonaly je sexy prostě všechno :DDD
A chova se moc hezky k violettě sou moc krasny par :DD
chtěla bych ho mco vidět a obejmout :D a byt sním jájjjjj tohle kdyby se my stalo to už by bylo nejkrasnější v mym životě moc ho milujuuuuuu :-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jedině tak di do p*či
-
Já Jorgeho zbožňuju. Je úžasný a milí. Podle mě se nejvíce hodí k Violettě ( Martina Stoessel) protože senk sobě hodí stylově. Miluju tě Jorge!!! :-*
-
V klidu, to spis ze je kmotrem jejího dítěte a v tom článků to zkomolili tak, aby to vypadalo, ze je to jeho dítě. Nestrachuj se
-
No tak každý má jiný názor :) podle mě se k sobě hodí užasně ale nechci se hádat *3*
-
Oni sa k sebe nehodia
-
nejvíce by se hodila martina(violetta k fedovi)( federico) od té doby co tam přibil jako herec mě ten seriál nadchl :)) *3*
-
Leon je hezkej *14* *14*
-
To neni jeho:D je to jeho kmotřenec....;) ale taky jsem se lekla
-
Bože ja jsem někde četla ze ma syna D nějakou Stephi Cama... Neco.... To snad ne...!!! O.o :(
-
já ho mam moc rada kdo souhlasi ze je krasny at da like *14* *14* *14*
-
DANY! ja ti nevěřím že si ho viděla na živo mohla si ho vidět,ale kdyz lzes nepodvadis nas ale sama sebe jenom abys vedela.
-
a jaks ho ohla vidět na živo dany ??
-
Milujeme ho všichni *14*
-
Violetta a Leon se k sobě hodí a myslím si že ve Violettě spolu zustanou *14*
-
Miluju ho viděa jsem ho na živo