-
čaves jorge je fakt sexy já sním chatuji na facebooku a řikal my že jsem fakt krásná kdo nevěři pište na email:170ivet@seznam.cz a kdo si nemislí že je hezkej ten je fakt blbej čáko! *4* *5*
-
-
Ty jsi najivka
-
klames!!! *16*
-
-
a má jorge holku?
-
*14* leon je uuužasnýý *14* *14*
-
Nechápem ako prišli na to ,že on chodí s Martinou. Veď on chodí so Stephie Camarena.
-
-
Ne on už s ní dáávno nechodí a teď chodí s martinou *3* a ona nechodí s nějakým juanem ale s ním takže klid *3*
PS: Leonetta je nej!! *14* -
-
ne jorge a tini spolu nejsou!!!!! a už to pochopte
-
-
-
Jsi nejhezčí kluk a miluju tě k dyž zpíváš *14* *14* *14*
-
miluji ho *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jorge. Yo quería preguntarle si alguna vez se llega a Bystřice Pernstejnem. Muy bonito cantas, bailas unos muy buenos instrumentos juego musical.
-
už sem se stěch kmentářů nasmála no hezky si my řekla dadinkapinka fakt sranda já se na tebe nezlobím a doufám že ty taky na mě to fakt bylo pro inku víš tak promin furt sme kamarádky odepiš my pozdravuju tě ahoj tvoje dadinka *2*
-
Proč by měl Jorge chodit se selenou????? *8*
-
No..., takže vidím, že se do toho zase musím vložit já...Za 1. Jorge nemá dítě.Za 2. má přítelkyni, ale není to Stephie ani Tini.Za 3. jeho jméno se čte Chorche.A za 4. čtěte si komentáře ode mě, protože můj gang už se neudrží.
-
-
No... Takže zas klid jó? Protože vážně nechápu o co ti tady jde! Víš co si o tobě myslím ? Že jsi hrozně namyšlená , zlá a sobecká! Vůbec nechápu proč ti tolik vadí to , co sem ty holky píšou. Jorge má přítelkyni a je to Stephie... Nevím kdo si myslíš , že jsi , ale jsi vážně trapná. A to , že tady někdo vyhrožuje , že po nás půjde nějaký gang, který určitě ani neexistuje, a do očí by si nám taky tak vyhrožovala a nadávala nám? Jsi akorát trapná a divím se , že máš nějaké kamarády...
-
-
Tak hele ty jedna hrozná holko akorát tak ty jsi trapná a ktomu je Stephieplně hnusná a jsem nejvíc populární na celé škole *16*
-
-
S a V a co jako mám já dělat s tím , že ty jsi populární na nějaké škole v nějakým zapadákově? ;) :-))
-
-
Smysl pro humor ti asi nic neříká, že?
-
-
Jo říká, ale ten tvůj jde tím pádem nějak mimo mě....
-
-
-