Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ja vas všechny zbiju ja nejsem dobry muj tata děla v base a moje mama děla v česke republice takže jsi semnou nehrajte jastny nebo uvidite
  • Hele ale stejne jorge zije v buenos aires (asi) ale mluvi jak ve spanelstine na serialu s martinou a jeste s nekym jinym, ale stejne chodi s martinou. Jo a jeste selena chodi s biebrem a nerikej te hlouposti souvisejicim se selenou a jorge. Myslim ze by se nemela toto tema tolerovat....
  • *14* i love you Jorge*14*.Ja sa volam natalia ako ta nati z violetty *4*
  • Miluji te najktajsi z violetti si totiz ty a fede pravy meno rugero lasko a mas narodky
  • ViolettaTini
    Miluju ho je úžsný !!!!!,!! Holky ruce pryč !!!! *3* *14* *14*
  • dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd *3* *14* *4* *1* *2* *15*
  • violetta je super serial . a milujem všetky postavy z violetti najviac jorgeho blanca. *4* *3*
  • Špapam ty vušta žeru tě chci tě miluju tě si sexy a krasny si moje laska visněna chcí tě myt usebea byt stebou laskíco moje milowaana :DDD vidět tě tak bych natebe skočíla nikdy tě nepustila :D a vy trupky leon je mujj jooooooooooooo takžé se nenamahejte sem psat že ho milujete okey :DD *1* *2* *14* *4* *5* *6* *7* *13* *11* *12* *16* Žeru tě ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy loveeeeeeeeeeeee yoooouuuuuuuuuuuu Jorge blanco
  • Ty krávo já ti nevěřim že si byla v Argentině stebou by nikdy nechodil to říkám na tebe veroniko
    • Jo jsem stebou sestro :DDD Moc si vymyšlíšš
  • Prečo tam má napísane farba očí hnedá ked ich má zelené ?????????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit