-
miluji jorgita je to můj život laska moja *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nekonecno rovna sa 0 to kd ste poculi ku blbost?Taku hovadinu som este nepocula ste retardovane?Alebvam len velmi dobre sibe?Ked sa vam Jorge Blanco nepaci nepiste to tu nikdo a nikdo nato neni zvedavi
-
AHOJ JORGE mam te moc a moc a moc rada a prijedu na vas koncert a moc se tesim na vas koncert a si moc peknej kluk se studia 21
*5* -
Bože ja jsem někde četla ze ma syna D nějakou Stephi Cama... Neco.... To snad ne...!!! O.o :(
-
-
V klidu, to spis ze je kmotrem jejího dítěte a v tom článků to zkomolili tak, aby to vypadalo, ze je to jeho dítě. Nestrachuj se
-
-
Sami sa stazuje ze neviete pisat sory a ani ona lebo sory sa pise takto sorry
-
Feliz cumleaños
-
ja miluji všichni ale najviac viloettu a leona ked som sa dozvedela ze ludmila a violetta nepojdu na turnaj sklamalo maa to a velmi ...ale najviac sa mi pacil ten moent ako leon zavolal violette a povedal jej že sa snou nechce hadat a to ešte nie cez mobil *14* *14* *14*
-
ale Jorge s Martinou Stoessel nechodí :-) jeho přítelkyně se jmenuje Stefanie a je s ní už 7 let :-)
-
bivam v španielsku buenos aires a moja sestra je violetta martina stoessel martina sa narodila v argertine a potom sme sa prestahoval na slovensko ja som sa narodila a išli sme do španielska...
-
-
Neverím
-
A vie po slovensky a chodi s Jorgem Blancom?
-
-
ahoj Jorge si skvelí som to teba zamilovaná z violelli mam najradčej teba albu candeelariu lodovicu zbieram nálepki albumi proste všetko si skvelí *14* *14* *5* *8* *7* *12* *16* *11*