Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se mas tísni ode pis mi strašně ti závidím ze mas tak krásný hlas a ty mechi ty si taky strašně talentované stejna jako tísni jste jak sestry máma vás rada
    *2*
  • joro moje srdce buši jen pro tebe *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jsi úžasný zpěvák a herec a tanečník
    jsi nejlepší kluk na světě
    miluji tě Jorgito *14* *14*
  • Jorge nemá deti a ani neni ženatý iba spolu chodia *16* *16* *16*
  • jsi nejhezčí kluk na světě
    Te amo Jorgito
    • takze ty se po mne budes jako opicit co si to dovolujes on je jen muj jinak zavolam policii *16* *16* *16* *16*
      • Hele,není ti něco????... Je pravda,že Jorge je celkem hezkej,ale tady to už hraničí s nějakou pruchou... Jorge je známý,má miliony obdivovatelů,co s tím uděláš???? Navíc si nemyslím,že by čekal zravna na tebe (jde totiž vidět,že tobě bude asi tak 5-7 let,protože to malé děti bývají takto soutěživé ne?)
  • Ahoj Leone já tě strašně mám ráda a Violettu tu miluju všechny kromne tomase ten byl strašně namyšlenej tak že ho nenavidím ale jinak všechny miluju mám odvás skoro všechny věci a fran kami a via a naty a ludmi strašně krásně zpívají a ty a violetta se strašně k sobě hodíteeeeeeeeeee miluju violettu a ty a maxi a brodvej a diego jste vážně dobříííííííííííííííí
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2*
  • jorge hezky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • On má hnědé oči
  • taky si říkám jak ho někdo může nesnášet, je to miláček *14*
  • Jorge se k němu hodí ale myslim že jméno Leon by k němu taky sedlo ale je krásnej. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit