Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju te jsi moc moc krasny nikdy z tebe nemohu spustit oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* POSILAM PUSU *14*
  • Mam vas rada starasne prosim vas aby ste mohly pryst na Slovensko starasne.
  • Hej daj jej pokoj. tanková
  • ahoj jorge jak se maš libilo se mi gdiš si chiťil martinu na vistupeni *1* *15* *14* *5* *14* *4*
  • vanessa mne sa Jorge ľúbi a keď tebe sa neľúbi tak sem nemusíš písať že sa ti nepáči on ti predsa nič neurobil a je jedno ako človek vyzerá, človek môže byť aj pekný škaredý chudý tučný ale stále je niečím výnimočný
    • Hej prečo tam tak píšeš že sa nehambiš keď sa jej nepáči každý má iný vkus tak sa jej ospravedlň OK
  • ne spletla jsem se má synovce takže nemá syna *3* *14* *14* *4*
  • BULDOG
    Ahoj fanoušci,jak se máte chci vám říct že chci aby přijeli do ČR pro vás ja tam mužu odjet je mi 19 ale je mi lito že někteří nemuzete jet ja zkusím poslat SMS ale asi to nepujde ja nevím ale i vy se dočkate přeju vám všechno nejlepší v životě at potkate ja nevím francescu leona violettu a koho jeste chcete ja chci abyste ve svém životě byly štastní,a jestli vio nebo leona atd. někdy poznám tak si je vyfotím a pošlu fotky všem na adresu jestli mi ji napíšete ja už mam par fotek na plakátě,a nechci bejt nak vlezla nebo kra** ale to co opravdu chci je aby ste všichni dosahli čeho chcete *4* *3* *14*
    • tobě 19 neni jinak bys věděla že se to píše francesca a ne frančeska tak se to jen vyslovuje. a navíc francesca je jen postava toho filmu (serialu) ale ta co hraje francescu ce jmenuje lodovica postava z vymyšleného filmu nemůže přijet do ČR *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      • BULDOG
        Já vím ale Frančeska se to vyslovuje a ja sem jenom chtěla udělat takový námět jestli mi nevěříš nevadí
  • Je to sexouš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :*** (muck)
  • miluju ho, je nejlepsí..... kdyby ho tak mohla videt...bilo by to super...a s Martinou tvoria skvely par :* :* :* :* :*
  • Je tak krásnej. *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit