Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on je fakt super celý je úplne úžasný
  • Tomas není taky škaredy alé na leona se nechyta :DD je nadhernej až moc :DD
    chtěla bych ho vidět a chodít sním *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj Jorge ti si nejlepší z violetti vim že to jen hrajete ale moc vam to sluší a hodili biste se k sobě a ti si moc moc hezkej ve 2 a 3 JO A TAKY V 1 ja bich si tak přala vas všechny videt ahoj mam vas moc rada
  • tak cauko barbi..... *3*
    • Zajtra ti to poviem.
  • miluju te *14* *14* *14* *14*
  • Jsi hrozně super *14* *14* *14
  • děku ju ti ronaldko jo a správa pro annu to sis *3* fakt vymislela víš co to už bylo dost jo a moje méno je danielka jo víš já myslela že budem kámošky jen ty si namě zlá kolik ti je vůbec že se na nás dovoluješ že promin já chápu že jste všichni při mně já vám to vrátím *3* mně se dá věřit anno můžeš se snámi kámošit chceš odpověz prosím *14*
  • Ne urážaj te dadinku nič vám nespravila aku rád vi jej! Tak ju láskavo dajte pokoj ok! :DD...
  • baby vy nechápete že Jorge vám neodpíše *9* po prve toto je ceska stranka on nevie po cesky po druhe mislite si ze on si kuka ceske stranky? ako tie baby ktore pisu ze aky je-to je v pohode ale vy co tu pisete :Jorge odpis mi . tak chodte na psychiatriu:)
  • Nechápu to nechápu to jakej sem dali nesmysl že je v kapele kings of leon.Nevim kdo to tam dal je to úplná blbost ani u tý kapely není na žádný fotce.Každej tam má napsaný třeba nap:kytarysta,baskytara,bicí,zpěv a je to napsaný česky ale jorge tam má slovensky divný má tam napsaný:krasne spieva a v té kapele není *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit