-
Jájj včera se my zdal krasny sen že ja a tomas sme byli vte tanční skušebně že sem sním mluvíla že musíš řict violetě že miluju leona a ona příšla a řekla my že my musí něco řict a obejmula mě .a řekla mí ře se mě leon pta o chozeníí Jáá sem řekla co žéé potom kemně příšel šlí sme se projit ja a leon a violeta a tomas že sem se sním libala uplě ranes to byloo :DDD JÁJJ MOC HO MILUJUUUUUUU NESNAŠÍM KDYŽ SOU VIKENDY A NEHRAJE VIOLETAA :DDD prostě je žeru všechny :DDD moc milujuu leonaaaaa mooc moc moc to se neda aní popsta chcí ho potkat by t snímm jáájjj :DD žeru TĚ LEONE MILUJUTĚĚĚĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* SI MOJE VŠECHNOO SRDÍČKO MOUJE MILOWANY SPAPAM TY VUŠTA TVOJE KRASNY SRDEČKO MOJE MILOWANY *14* *14* *14* *14* CHAV TIRO JILOO JILORO MIRO *14* *14* *14* *14* *14* *14* SI KRASNEJ UŽASNEJ *14* *14* *14* Y love yuouu leone a Violeto mám tě moc rada avšechny se serialu z violety .DDD jilore mire :DDDDDDDDDDD
-
Ahoj Jorge!! Hezky spívaš jsi lepší než Tomas a Diego
ty jsi prostě nej
miluju te :-D :-* -
Proč se furt hádá te diď to nemá smysl.
-
Špapam srdce Míláčku muj :*-*
-
ja taky zboznuju leona A violettu
-
ahoj si strašně krásný a moc moc moc moc tě miluju *14* *14* pa
-
Jsi úžasný zpěvák, herec, tanečník a hudebník. Máš nádherný hlas a jsi moc hodný a hezký člověk. Moc vám to se Stephie přeju, ať jste spolu ještě dlouho šťastní. Mám tě moc ráda. *14*
-
ten syn neni Jorgeho *16* *6* *7* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
je najrajši zo celej violetty *14* *1*
-
Hele ví co píšete že violetta si leona nezaslouží tak at vas šlak vezme na hubíčkuu :DDD Leon a violeta se ksobě moc moc hodí :DD
jooo :DDDDDDDDDDDD vy pakarny