Přejít na výpis diskuzí

Jorge Blanco

OSOBNOST 7.1.2014 
1805 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A taky by mě zajímalo, kdyby byl leon škaredý jestli byste ho měli rádi stejně jako teď. To asi ne, že?
    • Hele violetta(Martina-Tini)!
      Kouří a co má bejt mercedes(Ludmila) taky kouří a ne jenom ona a Jorge a spousta dalších herců z Violetty. Já vím není to dobré ale je to jejich věc ne tvoje *můj názor*
    • Si blba tady nejde o to jak je leon hezkej ale o to ze je hodnejsi a umi zpivat Tomas je hodnej ale chapes ze Violette jen lamal srdce nech si svojw nazory diky a nauc se davat odkazy protoze to co si sem dala tak nejde rozjet a ti ze si Jorgeho vydela na jedne fotce z cigaretou tak to nic neznamena ;-)
  • Jorge nemá žiadne deti a any neni gay a neni ani ženatý *9* *9* *9*
  • Dneska se myzdal krasny sen o leonoví jáj milujuuu ho srdíčko mojééé kéžby bych byla violetta hahaahahah jájájájájáj žeru tě lasko *14* *14* *14* *14*
  • Ať vám to z Martinou vydrží !!! <3 <3 <3 hezka a překvapivá pusa !!!
  • On je dokonalý milujem ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • miluju te jorge si dokonali si hezkej a hezky zpivaš doufam že s martinou chodiš chci aby ste byli spolu přijet s martinou sem do nemcic no bydlim ve vrchoslavicich ale nemame tu kino tak přijet do nemcic s martinou mam te rada prosim prijedte prosimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm *14* *14* *14* *14 *14* * *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Luci on je hrozný ale nie normálne pozrite si all vines na youtube *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Pablo Espinosa-Tomas
    And Jorge Blanco-Leon
    Martina Stoesel-Violeta *3*
    Tak se jme nuji i já *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ty jsi větší.
  • počúváme violettu na spotify a nepíšte že prečo to píšeme lebo vás zabijem *3* dobre h h hh h h hh h h h hh jh h h *14*
  • nevím jestli je to pravda ale Jorge Blanco má nebo měl nějakou holku Stephie Camerena a mají tam fotky malého dítěte doufám že to není jejich dítě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit