Přejít na výpis diskuzí

Josef Alois Náhlovský

OSOBNOST 28.8.2008 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Josef Alois Náhlovský
    je někdy i s Petrem Novotným v Dobrotách na Telce v každou sobotu od myslim 20:00.Jsou fakt skvělí. *4* , *4*
  • pane Náhlovský, laskavě si doplňte vzdělání, chápu, nejste učitel....ale Lužiští Srbové nejsou germánský kmen jak píšete na straně 23 ve své rádoby veselé knížečce Krušnohorská kronika, ta letěla do kouta....a ještě o nich píšete tak hanlivě, co oplatili Lužičtí Srbové čechům a kdy???? Je to rod polabských SLOVANŮ. BARBORA SÉMOVÁ LOUNY. *10*
  • Znáte pořad Novoty na kanálu Telka tam je Petr Novotný a Pepa Náhlovský. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • D:
  • Dobrý den pane Náhlovský, napište adresu Vašeho penzionu v Luhačovicích, třeba můžeme spolupracovat (jsem z CK). Mailová adresa ckalb@atlas.cz.
  • pane náhlovský vše nejlepší k vašim narozeninám
  • Ahojte, chtěla bych vám jen oznámit, že na facebooku už funguje nová stránka (a jediná) J.A.Náhlovský, zatím neoficiální, ale budu ráda, když mi pomůžete, aby se třeba propojila s fanklubem.Pepa Náhlovský si to zaslouží.Odkaz na stránku je zde a budete vítáni!
    http://www.facebook.com/#!/JosefAloisNahlovsky
  • Dobrý den, nevíte někdo kde je možné vidět vystoupení Pepy Náhlovského.Děkuji
    • doporučuju na facebooku stránku Josef Alois Náhlovský, kde jsou aktuálně nejbližší Pepovy vystoupení a přehled dalších informací.

odkaz na stránku výše.
  • tomivojtech
    Pepa je ročník 1950 teď to řekl o sobě na Primě v pořadu nikdo není dokonalí.Jsem rád že jsem ho osobně potkal v Luhačovicích na parkovišti u Lídlu je pořád usměvaví taky jsem s ním promluvil.Člověka to potěší Pepík je fajn chlapík.Vojta
  • Nights in White Satin

Prosím , Pepa Náhlovský natočil v češtině myslím i skladbu Nights in White Satin kdce bych jí našel prosím ????? Josef Rak děkuji
  • Dík za focení.

Dík za focení. Dva slavní ve stejném městě. Zdraví souznitel v dnu narození Hanky Zagorové Kamil *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit