-
Pane Kokto,preji Vam vse nejlepsi k narozkam,hl.hodne zdravi a at se Vam
v zivote vse ok dari a rodina Vam dela jen radost,i zazemi...Ornela je stale vic krasna a sikovna,rada o ni ctu v tisku,koukam i,jak Vam z Qentina roste krasny sikovny klucik.Skoda jen,ze Vase EX manzelka neumozni sourozencum,aby meli od mala spolecne zazitky,co budou dyl toho jen litovat,nebot v plnoletosti,co uz nebudou pod vlivem,si mozna sourozenci budou oporou a vyhledavat se...Jeste by Pani Ornela mohla mit holcicku,okatou,co je ona...Libi se mi porad Tchyne,pani ma zdrave nazory a pravdu,vypada i cim dal lip...
Tak at se Vam rodine vse zdarne dari a at stale vypadate lip,u Orneli jste zhubl,omladl... -
Moc mu to s Ornellou slusi a opravdu mu jeho nova rodina svedci! Preju jim moc stesti! Krasny par.
-
-
Pokud bude paní Partyšová chytrá a nebudou s ni cloumat emoce, tak bych ho měla nechat ať si užívá a počkat na rtará kolena, až onemocní a to už nebude dlouho trvat, a pak mu nasadit takové parohy a šupnout ho někde za odměnu do ústavu mezi bezdomovce. To bych udělala já. Karolína
-
-
Nečekat,poslat k vodě a hlavně oškubat,at to s ním sekne..
-
-
.................se mnou to ale nesekne , paní Dagmar
-
-
-
Poslení foto na internetu z " kašpárkem " je tak pro malé děti, a to že se takto nechal vyfotit 55 letý chlap, je ubohost
-
*10* *10* *10* *10* *10*
-
Muži brání p.Koktu,ženy Gábinku.Nejenom on je úspěšný a pěkný.Bohužel p.Partyšová je složitější situaci.Musí se usmívat,být ve střehu před bulvárem a přátelům vysvětlovat co je a není pravda.Také po ní muži šílí a mohla by nasadit parohy,ale je si vědoma,že by o Pepu přišla,vrátit se nedá nic.Odpustit se dá,ale zapomenout???A ještě s takovou Zlatokopkou...Ach jo,ti muži...
-
Pane Kokto máte zkušenost k nezaplacení. Příště pryč od takových,jak v osobním tak pracovním životě.
-
Partyšová se mi stejně nelíbila, pokud jde o zlatokopku, tou je ona! Takže Josefe, hodně štěstí...
-
-
.......děkuji Karle
-
-
ornela ma smrnc,ta bejvalka/partiska je falecna a podla.hodne stesti kokto.froid
-
pepa je super krásný chlap, štíhlý a charizmaticky - vůbec žádný traktorista