-
Detailní popis osobní prohlídky tehdy zveřejnili i u Ratha..ale Rychtáře už asi tak prohlíželi již při prvním zatčení před více než 30 lety,tak to pro něj nebylo nic nového..tedy jestli to tehdy prováděli..
-
*5* Je možné, že svlečený donaha dělal dřepy v nějakém pochybném podniku autor posledních stupidních článků o JR. Nebo si své perverzní představy
pouze do vdovce po IB projektuje. Nakonec vyjde najevo, že si Pepa zašel na záhonek vyrýt kořenovou zeleninu do polévky, kterou vařil pro obyvatele Helenky v letní kuchyni na sporáku s ušmiknutým kabalem, u čehož jej čapnuli bulvární stalkeři.
*1* *1* *1* -
Bohužel lidi jako je on se často dožívají i sta let..a o hodně přežijí svoje oběti..
-
Těch lidí co jí ničí je ještě víc..např její synovec,a další příbuzní Rychtáře,kteří jí nenávidí a dělají jí naschvály..to jsou ale už pro ní cizí lidé,ale že se jí nevyvedl syn,je horší..holt chytil povahu po Rychtářovi..to znamená,že skončí asi taky v cele,když bude pokračovat v tom co dělá..
-
Počkej po 48 hodinách. Dokud to nedostane natvrdo , tak není co slavit.
-
Dva roky nevydrží ani na svobodě. *3*
-
Hlavně aby ho nepustili. Iveta se ho zbavit nedokázala. Darina má jinou povahu, dokáže to, ještě se musí zbavit ušouna.
-
No i kdyby mu dali 2 roky vězení a on to přežil tak co pak ? I kdyby do té doby vypořádala vše,tak on se jí bude mstít do své smrti nebo ona kvůli němu umře dříve..ledaže by utekla na druhý konec světa..jinak asi mít od něj pokoj dříve než on umře nebude..bohužel..
-
Já jsem jen mírně optimistická.Připiju si až po 48h pokud proběhne zkrácené řízení a zůstane tam i poté.Pak snad konečně Darina dotáhne to vypořádání do konce a bude mít od něj navždy pokoj.Snad bude mít sílu zbavit se i toho ušopleska přestože je to její syn.
-
*5* *5* Výjimečně lze souhlasit, zejména s druhou částí příspěvku, franckajagrova-haha.
*1* *1* -
Darinu týral dávno před Ivetou,zaslouží si to za více činů,na to nezapomínej !
-
Konečne a jsem zvedavý kolik let bude Rychtář v té base sedet. Je to dobre i když Ivetce to život už nevrátí
-
Konečně na něj došlo.Nebylo mi nic a je mi líp....
-
Dneska je co slavit,připíjím na dlouhý pobyt Rychty v cele ! *1* Až do dna ! *1*
-
ne to nepsal Vacátko,ale já,abychom zakopali válečnou sekeru *2*
-
Konečne na Rychtáre došlo, nic jiného si ani nezaslouzi *1* *1* *1* *1*. A píšeš to opravdu ty Vacátko
-
..dneska zakopeme válečnou sekeru a bouchneme spíš šáňo,jelikož Rychtáře konečně zatkli a snad brzo na něj uvalí i vazbu ! *1*
-
Rychtář měl mít ID na hlavu už ve svých 18 letech,nebo ho spíš měli poslat do ZOO aby pobavil návštěvníky *2* Všichni Rychtářové měli být každopádně vykastrováni hned po narození ! *1*
-
*5* Tak Rychtova ex prý už má ID, to je rána boxerkou všem zdravotně postiženým, kterým byl odebrán. Zatímco matka příroda maká na evoluci, genofond lidstva przní magoři z říčanské Helenky, prostitující na dávkách a sviňárničkách ze svého soukromí. Aspoň, že ten Mikeš zdrhnul. Nebo se propadnul hanbou?
*8* *11* *12* *1* *5* -
..část nahrávky byla zveřejněna *1* Ušoun prodal s hrdostí do blesku jak se rodiče hádají *1*