-
*1* Jestli chce udržet popularitu, nemůže se flákat jen u kolejí a na krchově. V Ringu byla už i Ornella. Nové škrpály mají oplechované štekle, třeba ho naučí Denisa s Natálkou stepovat. A pak rovnou do muzikálu, nový Fred Astaire!
*1* *1* *1* -
*9* Kašel a dosud ne zcela průchodný nos mě donutily vstát, ohřát mléko s medem a s velkým becherem sedám k noťasu. Ivetin odevzdaný výraz nad netknutým talířem při "poslední narozeninové večeři v Průhonicích" a její trojúhelníková siluleta v oranžovém rubáši mi připomínají obraz Ježíše na Poslední večeři od Leonarda da Vinciho. Na druhé archívní fotce Blesku působí usmívající se andělská tvář Ivety jako "dobro" a ti dva bazilišci nad ní představují ztělesnění "zla". Dezert, který před Ivetu položili, Pepa nedočkavě s Pavlovovým reflexem hltá očima a je jasné, ve kterých útrobách nakonec skončil. Vzpomínám, že Leonardo nemohl dlouho najít vhodnou předlohu pro ztvárnění Jidáše. Potkat Rychtu, malbu by dokončil mnohem dřív. Stříbrňáky Jidášovi štěstí nepřinesly, svědomí ho nakonec dohnalo a oběsil se...
*13* -
Jsem, trochu se stydím... Pepovy slzy budou umělé, existují prý na to filmařské kapky. Doufám že na své narozky nevezme ke kolejím a "k babiččinu prázdnému hrobu" vnoučka. Snad ho Honzíkova matka i babička Nová ochrání...
*8* -
Vacátko jsi cynik chi,chi.Víš co mu dalo práce,než dovedl výraz truchlícího k dokonalosti.Těch večerů před zrcadlem,aby se mu ve tváři zobrazovaly ty tragické emoce a rozbrečet se na povel to taky není jen tak.A ty napíšeš nuda.I nové škrpály si na to pořídil.
-
*3* Dost pravděpodobné, ale brzy bude muset pozvaným pleskačům platit. Pepovi dochází invence, popularita není zadarmo.
*1* *1* -
*1* Dodržuje tradice, na Velikonoce si vyšlápl v nových křuskách od ťamanů, asi úplatek Blesku. Králíček bobeček teď na letišti Heathrow rozdává zdarma menšině z Česka k párkům svoji brožurku, gigolo zachraňuje Afriku 120 kg kočárků, náplastí a léčiv, které zbyly po Ivetě... O původu exekuce však ani muk. Novotného sliby, že miliony svých fanoušků bude eXtražumpa informovat o původu Ivetiných podlitin, potrestání bílé mafie a posádky zlosanitky, byly také do větru... takže pouze x-tá repríza pietního kolečka, fakt těžká nuda. Pepo, chce to akci!!! Takhle se ztratíš v propadlišti dějin...
*1* *2* *15* -
A to samé bude delat 29.4. kdy Ivetka spáchala sebevraždu na jeho narozeniny
-
Presne tak
-
Rychta splnil odznak zdatnosti.Opět byl v kurzu při pietním kolečku.Před půl12 už stepoval na kolejích.Proč si tam nelehl?Bylo by to takové stylové.Ona na jeho narozeniny,on na její a konečně by byl od něj pokoj.
-
Vero také ti preji ješte hezké prožití Velikonoc a hlavne pevné zdraví tobe i Vacátkovi
-
Také vám přeji hezké Velikonoce.Vacátko tobě brzké uzdravení.Já si tím prošla před měsícem.Jinak zase až po Velikonocích.Budu tu mít širokou rodinu,tak peču, vařím, smažím.Ale už se na ně těším.
-
Vedel jsem, že si to ty :)
-
I tobe Vacátko preju hezký zbytek Velikonoc a hlavne skoré uzdravení. Jinak i já trochu kašlu už jsem si dal taky čaj
-
Omlouvám se, jsem to samozřejmě já.
*3* *1* -
*4* Věro, Luky, hezký zbytek Velikonoc ve zdraví. Já osamoceně popíjím čaj, smrkám, kašlu, pčíkám... Nějak mi uniklo, že by bulvární média informovala o zahájení exekuce na Rychtáře, tak už snad konečně přestává být v kurzu. Turek si našel nový objekt Michala Penka a jeho slávychtivou expřítelkyni, Novotný čím dál vlezleji píše o své "geniální úspěšnosti" nebo trapně paroduje Ulici. Divné je, že o exekuci zatím mlčí i drbna franckajagrova-samozvaný admin-nicnezpravda.
-
dobytek...
-
Zdeněk Macura sem v životě nepsal a tím že tady neustále píšete opak se veřejně dopouštíte jeho pomlouvání ale to už tě nezajímá co..hlavní pro tebe je,jakou barvu má vnouče Rychtáře..mě je vnouče Rychtáře ukradené ( u téhle rodiny jsou krádeže na denním pořádku)co mi ale ukradené není,jakým stylem to dítě ukazovali hned po porodu a zviditelňovali,jakoby se narodilo kdovíco kdovíkomu..a proč pak na to nereagovat ? Dávali to dítě do bulváru sami dokonce i den po smrti Ivety,kdy se to absolutně nehodilo,ale oni museli to dítě ukazovat..
-
Ty se prostě potřebuješ hádat.Ani já,ani Vacátko,nebo Luky tady neútočil například na Rychtářovo vnouče,které ať už má barvu pleti jakoukoli,tak za svého slávychtivého,agresivního,primitivního dědka nemůže.Je to malé dítě a nemůže za to do jaké rodiny se narodil.Takže dej nám laskavě pokoj a ZMIZNI ODSUĎ LSTIVÝ VRAHU
-
Tobě vážně není pomoci,nechám to na adminech,jak to vyhodnotí..myslím,ale že jim dojde stejně jako ostatním,že jsi mimo téma a opět se svýma fantasmagoriema..
-
*5* Macura chce být krom samozvaného ochránce IB zřejmě i samozvaným adminem Magazínu Osobností. Po sebevraždě IB zaplavil její profil také desítkami útočných, rasistických a nenávistných příspěvků, z nichž některé "hudy" smazala. Také tam se prezentoval pod desítkami většinou neregistrovaných nicků, např. "vvv, Rychtář, Rychtář žebrá o peníze na věně, hlasujte, joho, jojojo, keri, mě přivíst syn, Konečně.., napište mu, už je to rok.., kolzf, Tomas, kiris, ertkmjhfff, petra, hahs, Pajin"...a další. Trolluje, spamuje a klonuje, "vacátko" s malým "v" je také "franckajagrova", vrátivší nyní k nicku "Jan Novotný". Doufám Věrko, žes mu nenaletěla a nedala mu bodík? Nejraději by z profilu JR vymazal všechny příspěvky dvou posledních solidních diskutérů, a přizvukoval si tu donekonečna se svými četnými nicky a našimi klony. Nemá cenu na něj reagovat, je to teflon stejně jako Rychta, jsou spolu navěky svázaní a tudíž je jedno, na kterém profilu se o nich píše.
*8* *11* *12*