Přejít na výpis diskuzí

Josef Rychtář

OSOBNOST 6.5.2014 
1735 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Za sebevrazdu Ivetky jsou zodpovedný : Rychtár, vsichni její partneri s kterými zila, novinári a bulvár nebejt jich, tak by jeste zila. V jednom rozhovoru Ivetka priznala, ze nejvecsím stestím v jejím zivote je pro ní syn Artur
  • S časovým odstupem se upřímná soustrast přeje, nikoliv - a to kvůli nezpochybnitelnému vypršení citových projevů osoby nezúčastněné - vyjadřuje, projevuje. Projevovat se můžete na pohřbu, bezprostředně po úmrtí či bez časového hlediska jako osoba blízká pozůstalým. Asi jste to tu řešili beprodleně po Ivětině skonu, ale nehněvám se, víc než víc ví opravdu jen málokdo :-)
  • Luky1987
    Ivetky je velká skoda, ale ani se jí nedivím, ze skocila pod vlak protoze Rychtár, Macura atd. proste vsechno kaspari uz to nemohla vydrzet
  • Bohužel nebyla jediná, které se i přes svoji inteligenci, krásu a všestranný talent nepodařilo vybudovat bezpečné rodinné zázemí. Prázdnotu zaháněla aférami, pomáhala si berličkami závislostí až jí svět showbyznysu
    semlel. Vzpomeňme např. Marilyn Monroe, Simonu Monyovou a další.
  • Byl jednou jeden polda - Jana Synková - psycholožka Kudláková. Pořád si říkám, koho mi Darina připomíná... Jakoby jí z oka vypadla.
    Jaroslav Soukup by mohl natočit volné pokračování upadající trilogie s amatérskými herci říčansko-uhříněvské tragikomedie. Životní šance pro Pepka a spol. Macura by si střihnul patologa Slavíčka, Martucci by zapomenul na spory...
    *1* *1* *1*
  • Ti "normální chlapi" pro ni nejspíš zpočátku nebyli dost atraktivní. Na neperspektivních vztazích si vybudovala závislost, jakoby měla syndrom týrané ženy. Zřejmě důsledek nedořešených traumat z dětství. Citová deprivace, neuspokojivý soukromý život vedly k dalším závislostem. Její syn měl zastoupit všechny nefungující muže v jejím životě, což je pro dítě nesmírně náročné. Z bludného kruhu, jak sama namalovala, viděla už jen jednu cestu... přejme klid její rozervané duši.
  • Luky1987
    Ahoj Vacátko más taky v tomhle pravdu
  • Luky1987
    Ivetka spáchala sebevrazdu protoze nevedela co má delat, byla na dne. A kdoví, co jí Rychtár rekl nez se rozhodla skocit pod vlak pak odjel pryc na policií a jí nechal samotnou, to uz je divný. Jeste nechtel aby se lécila a tvrdil, ze je s ní vsechno v porádku. Rychtár má podíl na smrti Ivetky stejne jako vsichni její partneri s kterými zila a byla
  • *3* No, konečně. A nejen ti tři kašpaři. Ze stejného důvodu se kolem Ivety ochomýtali všichni ostatní, pokud se ze spolupráce s ní dalo něco vytřískat. Tihle tři troubelíni už vlastně jen paběrkovali, o to víc se chtěli proslavit. Zdravím, Luky.
  • On své vdovství povýšil na profesi.Já už jen očekávám,kdy vyrazí s urnou na turné po vlastech českých. Bude pořádat besedy jako svého času vdova Gusta Fučíková.
  • Další z vdovcových perel: Popírám,že nejsem vrah. Že by přiznání?
  • Luky1987
    Macura, Rychtár, Martucci atd vsichni byli s Ivetkou jen proto aby se zviditelnili a kvuli její sláve
  • V jednom máš Luky pravdu.Měla smůlu na chlapy.Lepili se na ní akorát hochštapleři,kteří se chtěli zviditelnit,ale to je až důsledek jejího zpackaného života.Ukaž mi jednoho normálního chlapa,který by si dobrovolně uvázal na krk alkoholičku.Bývala velice půvabná.Měla velkou fanouškovskou základnu.Lidé ji měli rádi,ale zničila se alkoholem bohužel.
  • Svoji firmu na "bezpečnostní a pátrací činnost" Pepan nejspíš brzy zabalí. Jenom větší trubka než on by si u něj zadal zakázku. Za všemi taškařicemi bude zřejmě snaha získat pravidelný příjem v podobě ID na palici + kapky "vdoveckého". Proto se také možná ještě dočkáme vyšperkovaného pokusu o sebevraždu s následnou hospitalizací. Z jeho exmanželky Nové mám dojem, že stále vyčkává, jak to dopadne. Mnoho žen řeší daleko svízelnější životní situace, pokud chtějí opravdu začít znova a lépe. Darina asi nedostala na budku poprve kvůli Ivetě, patrně ji stačí být za mediální chudinku. Celá familie je nějak patologická.
    *11* *12* *11* *13*
  • Luky1987
    Podíl na sebevrazde Ivetky mají vsichni její partneri. Macura, který jí vsude pronásledoval i na koncertech a nedal jí pokoj pak Martucci, Rychtár atd. Ivetka mela proste smulu na chlapi bohuzel a takhle tragicky to s ní dopadlo :(
  • Taky mě pobavily opět ty policejní manévry v Uhříněvsi a ten doják před kamerama. Arťo,vždy tady pro tebe budu.Chudák kluk nevěděl kudy vzít dráhu a jak je mu to nepříjemný.Vlastnímu synovi píše sms chcípni u cesty jako pes a podobně laskavé roztomilosti.Je to zkrátka charakter ten Pepa.Já bych mu ty zbytečné výjezdy účtovala,aby přišel na lepší myšlenky.
  • Oni se ani tak nemilovali,jako se vzájemně drželi pod krkem.Iveta ho potřebovala jako zahradníka,kuchaře,uklízečku,koupeláře.Nebyla schopná se o sebe postarat sama a navíc se bála,že by ji kompromitoval,kdyby se rozešli.No a on ji zastrašoval,že kolem domu obchází média,Macura a hlavně natáčel si ji v situacích,kdy nebyla jaksi v kondici.Mladý Jan to loni prásknul na fejsu,když putovala po Evropě s Macurou.Vyhrožoval,že pokud se nevrátí,tak to pustí do médií.Navíc Rychtář miluje publicitu.Je to pro něj jako droga.Ten udělá cokoliv,aby se na něj nezapomnělo.Jen si osvěž paměť Luky.Žádný milující partner by si nenatáčel svoji milou pod obraz,neprodal by fotky operovaného břicha ani by nedomluvil,aby si ji někdo natáčel,jak se jí doktoři s prominutím hrabou v hubě.To jsou věci natolik intimní,že opravdu na veřejnost nepatří.
  • Vila je dosud střežena Rychtářovic agenturou? A narušení objektu zjistil trubka Rychtář osobně, když si čirou náhodou sjednal před vilou rozhovor s bulvárem? Pak jeho klienti musí zírat, lepší reklamu si nemohl přát, hihi.
    *1* *15* *1*
  • Jasně každej si bere druhýho jen z lásky !! *1* Nejčastěji ovšem z lásky k penězům,což byl případ Rychtáře !!
  • Luky1987
    Josefa mela podle mne Ivetka ráda jinak by si ho nevzela. A skočila pod vlak proto nebo mela deprese, zdravotní problémy a i bolesti. I já mám nekdy deprese, že jsem smutný, takže vím, co Ivetka prožívala je mi jí moc líto cudinka tohle si nezasloužila takhle dopadnout *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit