Přejít na výpis diskuzí

Josef Rychtář

OSOBNOST 6.5.2014 
1735 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* Jo, ještě se umí nabourat do nicku, takže potrefená husa. Kdo ty příspěvky asi maže? Taky umí nadávat. Bude to tím, že jeho modla Darča už je s Rychtou zadobře, všechno bylo pouze placené divadlo a Ivetu chtěli oškubat společně!!!
    *11* *12* Prej reinkarnace, zatím kocour v troubě.
    *1* *1* *1*
  • Luky1987
    Presne *1* *1* *1* *1* *7*
  • Luky1987
    Haha-franckajagrova neumí nic jiného než mínusovat. A ja príspevky nemažu
  • Vážený pane Luky1987 mazání příspěvku které se vám nelíbí vám nepomůže protože na vás už brzo dojde !!
  • *7* Franckajagrova se už nemusí strachovat o Darču, ale jen co se Zápal zmíní o Rychtovi, už je tu a mínusuje.
    *1* *1* *1*
  • Luky1987
    Ahoj Vacátko, ano byla dobrá zpevačka Marta Kubisova i hezká když byla mladá, souhlasím já proti ní nic nemám. Ale pro mne nejoblibenejsi českou zpevačkou je Ivetka. Nemusím jinak Helenu Vondráčkovou
  • U Rychtářů idylka, pohoda, spratek PN za vodou, věděl. kdy zalézt do anonymity a nevyjadřovat se k událostem. Luky, proč nemusíš Kubišku? Když vzpomenu na uhrančivý pohled, luxusní postavu, nezaměnitelný hlas, nezpívala žádné odrhovačky. Mrkni na její dřívější videa. Byl to živel, škoda jejího potenciálu.
  • Občas to drhne, ale jde to. Zatím mi chutná, dovedu se radovat z maličkostí a trubkové mi stále závidí. Škoda Ivety, že to nechala zajít tak daleko, Karel byl mnohem prozíravější... uvidíme, jak se domluví se zubatou.
  • Luky1987
    Presne, Rychtář není osobnost a nebejt Ivetky, tak nic neznamená jen se prizivoval na její sláve *11*. Ahoj Vacátko jak je? *1* *1* *1* *5*
  • Luky1987
    Presne Vacátko, Rychtářovi jde jenom o to, aby neco z toho mel *11*
  • Luky1987
    Na Ivetku už její fanoušci asi zapomeli, na dušičky jí prišli zapálit svíčku v Uhrínevsi jenom dva *13*
  • *1* *1* Není to stejná nemocnice, (kde má KG špičkovou léčbu), na kterou chtěl Pepa se spratkem podat žalobu, že tam Ifetce-koťátku způsobili podlitiny a poté násilím odvezli do Bohnic? Myslím, že se tam zkušený manažer celebrit Rychta brzy vydá. Kdepak kladení věnců, kšeft je kšeft. Větří rychlý prachy...
    *1* *1* *1* *11*
  • Luky1987
    Na Rychtáře, Macuru a Martucciho už každý kašle jediný, kdo se im cpe do zadku je šišlavej PN není divu stejnej slizoun *11* *11* *11* *12* *1*
  • *1* *1* *1*
  • Teď jsou všechna mědia upřena na Gotta,který si to zaslouží a tímto mu přeji,aby léčbu zvládl co nejlépe a mohl zase stanout na jevišti jako vítěz.Ale neklesej na mysli.Pepa doma pilně přemýšlí,kterak obrátit reflektory opět na svou stranu.Reinkarnovaná by mu mohla povít děťátko-teda koťátko.
  • *8* Kladl Pepa věnce? Inkognito? A zadara?
    *1* *1* *1*
  • *1* Čau Luky, narovnej tu fotku. V Helence bude brzy dvojitá svatba.
    A jsou konečně všichni štěstím bez sebe, tohle vážně nikdo nečekal!!!
    *1* *1* *5* *5*
  • Luky1987
    Ahoj Vacátko *1* *1* *1* *1*. Rychtár, Macura a Martucci bez Ivetky proste nic neznamenaj. I šišlavej Pavel Novotný už skončil v TV konečne *3* *4* *5*
  • *1* Média stepují kolem IKEMu, Kája je holt slavnější, Pepa má smůlu. Pája nedělá antireklamu Slavíkům, já asi neusnu...
    Tak Iveta už snad bude mít konečně klid.
    *5* *5* *5* *3*
  • *1* *5* Zítra v přímém přenosu za účasti všech médií vč. eXtražumpy.cz
    (bez PN, což si Pája určitě nezasloužil) obejdou Pepan, Darča, Pepuša, Ušoun s vnoučkem a skorosnachou všechny kříže a srdce, postojí u klinkajícího přejezdu, nechají projet Elefant city, aby poté "inkasovali"
    dávky na příštích pár dnů. Tihle makat už nikdy nebudou.
    *13* *11* *12*
    Luky, pootoč fotku.
    *1* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit