Přejít na výpis diskuzí

Josef Somr

OSOBNOST 31.12.2006 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Somr, díky za Vaše herecké umění.Vše nejlepší k narozeninám,pevné zdraví a ještě dlouhá léta. *4*
  • Nesmrtelný herec
  • K Vašim narozeninám a dalším událostem ve Vašem soukromém životě Vám přejeme vše nejlepší ,pevné zdraví, spoustu štěstí a radost ze života .Krásné jaro a krásné role přejí Bittnerovi z BROUMOVA
  • poděkování

Myslím,že je Pan Herec, který pokaždé, když předstupuje před diváky, dovede pohladit jejich dušičky a darovat něco krásného. Moc mu za to děkuji. Bohdana
    • Re: poděkování

ahojte pane somre já si vás moc vážím pocházím také s vracova neschle moc vás mám ráda *14*
  • Hvezdy nejsou špatný. Já je mám rád. Hvězdy mi ještě nikdy neprovedli nic špatnýho.
    Krásná slova Pane Somr. :)
  • uzasny clovek

pan somr je uzasny clovek, pred nedavnem jsem se s nim potkala byl velice prijemny a mily a jako herec je vyborny vazim si ho a jsem pysna na to ze zil dve vesnice vzdalene od naseho bydliste.
  • Pan Somr

Skvělý herec, je radost a zážitek se dívat na každý film, či hru, kde pan Somr hraje. Je to PAN HEREC !!! Děkuji Vám, že nás bavíte. Hodně zdraví do dalších let!! *4*
  • student

Pane Somr jsete velmy dobrej herec.Natočte ještě hodně pěkných filmu a hlavně hodně zdraví v novem roce.
  • přání

Vše nejlepší k vaším dnešním narozeninám,hodně zdravý a krasných rolí,mnoho krásných a štastných dní.
  • český herec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit