-
Gratulace
Taky se připojuji k vélké gratulaci...;) Upřímě jsem doufala,žhe vyhraje kobylka Sixteen,ale moc mě potěšilo i Vaše vítězství...;) -
-
Re: Gratulace
Přeji vše nej.nej,!!!!
Ukázal jste všem ,že lidi nemají pochybovat o sobě,ale o společnosti ,která je vede.Musíme věřit sami sobě.Vaše cílevědomost je skvělá.Pevně věřím tomu,že i lidé dříve narození mají v této společnosto co říci. Prostě když umíš tak umíš.Hlavně se nenechat otrávit.Čest Vašemu odhodlání- *4* -
Re: Gratulace
Já se taky připojuju s velkou gratulací. Byl to super závod, celou dobu jsem vám křečovitě držela pěsti a běhal mi mráz po zádech. Samo jsem fandila aj Sexteen, ale Vy jste od mých dětských let mým favoritem. Jen mě zklamal Váš syn, tím, jak reagoval na otázky a že když nemohl vyhrát, tak to zapíchl před koncem. Přeji Vám hodně zdraví a výher do dalších let!!! Katie z Brna -
-
Re: Re: Gratulace
A to měl mladej Váňa radši zničit koně aby se dostal do cíle?
-
-
-
Velké díky
Pepíku velké gratulace, jseš naše velká radost a ať zdraví slouží Tobě i Tvé rodině. -
gratulacia
Je 10min.po Velkej a ja Vam posilam uprimnu gratulaciu zaslužil ste si vyhrat 6raz tak vela štastia a sil do dalšich dostihou. -
zase první
Josef Váňa vyhral velkou, zasloužené vítězství na konec kariéry žokeje v uctyhodných 57 letech -
Ďalšie víťazstvo
Obrovská gratulácia, výborný beh. -
Velká pardubická
Gratuluji, jste BOREC!!!! -
Jouuu
Taaak jsem zvědavá jak dopadne Velká Pardubická..;) -
tak za dny jede...
..se synem Pardubickou,ou! *1* *1*
Borec je to! -
fotka
ta fotka sem nepatří! zkazili to,přidával jsem sem jinou s jeho synem!!! -
prosíím odpovězte!!
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli Váňa jezdil na koni jménem Caramba(Karinka) a nebo ještě na Matesovi.Děkuji kdyžtak mi odepište prosím na e-mail *1* *1*