Přejít na výpis diskuzí

Josef Vařeka

OSOBNOST 26.8.2010 
47 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • me se liby ta pisnička ty a ja ta je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* lepsi kluk nemuze byt nez ty *14* jinej na tebe nema ty tvoje pisničky stoji za to a si velmi krasny me se libyš a si velmi zajimavy a si super nikdo rika ze nejsi super ale me se všechno co delaš liby si husty a krasny a spivaš krasne na tebe nema nikdo *14* *14* *14* *14* *14*
  • a josie miluju te z cele zemni ses užasnej ja sem se zamilovala do tebe škoda ze te nikdy neuvidim *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *13* *13*
  • ach Josie si úžasnej kluk obdivuju tě a koblížky taky to je jasný ale ty si prostě můj idol!!blond či na černo seš úžasnej
  • si užasny josie a si muj idol *14* *14* a přeju vam uspech *14* *14* at ste užasny
  • Seš tak krásnej...<3
  • tisdalina

Josie

Milý Josie!
    dneska už 18! Všechno nejlepší hodně štěstí zdraví LÁSKU! hodně uspěchů s Koblížkama! :) Nebudu ti psát jak tě miluju jako některé fanynky .. protože milovat jde jen když člověka znáš. ale můžu říct že tě opravdu MAXIMÁLNĚ obdivuju! Geniální hudba,texty.. a úžasná vizáž! Zbožňovala jsem tě blond ale černý vlasy! OCH! prostě kunďák jak má být ! :) to je všechno co jsem chtěla říct.
    P.S: KOBLÍŽC! válí !:)
  • pipulka

Narozky

Josie všechno nejlepšíí hodně štěstí,zdraví a hlvně lásky doufám že brzy jí najdeš(no nebudu lhát byla bych ráda kdybych to byla já ae to se nestane)
    :)) Miluju tě ♥ :-* a oslav to pořádně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit