-
Narozky
Josie všechno nejlepšíí hodně štěstí,zdraví a hlvně lásky doufám že brzy jí najdeš(no nebudu lhát byla bych ráda kdybych to byla já ae to se nestane)
:)) Miluju tě ♥ :-* a oslav to pořádně... -
Josie
Milý Josie!
dneska už 18! Všechno nejlepší hodně štěstí zdraví LÁSKU! hodně uspěchů s Koblížkama! :) Nebudu ti psát jak tě miluju jako některé fanynky .. protože milovat jde jen když člověka znáš. ale můžu říct že tě opravdu MAXIMÁLNĚ obdivuju! Geniální hudba,texty.. a úžasná vizáž! Zbožňovala jsem tě blond ale černý vlasy! OCH! prostě kunďák jak má být ! :) to je všechno co jsem chtěla říct.
P.S: KOBLÍŽC! válí !:) -
Všechno Nejlepší K Narozkám Josie *3* *3*
-
Josie si úžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *1* :))
-
-
jo to si úúúžasnej *14* *14* *14* *3*
-
-
Josie všechno nejlepší!!
-
Řeknu to snadno hodně štěstí k novýmu roku přeju dost pozde ale to snad tolik nevadí chtěla bych podekovat tobe a Brandymu že ste začali se založenim kapeli a a taky že ste že ste přidaly do kapely Filipa s Robem.Takže hodně úspěchů s CD Sami Sebou a ať vam to v kapele de jako po masle. *4* *4* *4*
-
Josie miluji te a mooooooooc!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Já ho mám strašně ráda. On je tak praštěnej. Jestli chcete tak si dejte na YOU TUBE do vyhledávače Koblížci na óčku. To je fakt super.
-
jsi užasnej máme tě rádi !!!! <3
*14* *14* -
josie má holku nebo ne
-
-
To by mě taky zajímalo! ;D*
-
jo má holku *13*
-