-
Takže píšu další dyskusi asi mě nedáte že se mi líbíte ale mě to neva ..
No píšu ted Referát o pepovi. Nevím co mám napsat(je mi 10 a mamka mi nepomuže) pomuže mi někdo??? napište na anomym: napiš tam .........._ -
cS SEM tu zas . Chci aby byl Pepa Vojtek Prezidentem ČR!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Jooo
-
-
Velmi dobrý spevák aj so skupinou Kabát
-
Pepa
moc se mi líbíš krásně zpíváš ale ty kratší vlasy ti moc nasluší *13* -
miluju ho
Pepa Vojtek je nejužasnější chlap na světě moc ráda poslouchám u učení jeho hlas je hrozně uklidnující a má taky super musicály a Monikou Absolonovou je prostě uuuuuuuuužžžžžžžžaaaaaaasssssnnnnnneeeejjjjjj a taky umím jeho texty už skoro na zpamět ...dávnou chvíli zpátky vzít být zas blízko sebe a čas na lásku mít...to je z 3 mušketýru je užasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miluju ho
tohle tady zůstane na vždy........ *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14*
-
-
Všechno nejlepší
Včera jsem ho viděl v muzikálu Dracula a byl bezvadnej a přeju všechno nejlepší k narozeninám. -
NAROZKY
Vsecko nej *14* -
Všechno nej!
Hodně štěstí a zdraví přeje faninka Jana -
-
Pepa a Kabát
Pepo,jste hodně dobrej zpěvák *3* Chcu jet na váš(Kabátů) megakoncert do Prahy ale tam už to bude asi vyprodaný protože o vás je zájem jak něco!!Kdyby to teda opravdu bylo vyprodaný tak,,nevadí" protože v naší rodině má Kabát hodně moc fanoušků takže si myslím že by nebyl problém jet na vaše koncerty AŽ příští rok *15*
Hodně štěstí-20let v jedné sestavě,to by jen tak někdo nevydržel
-
-
hi I'm lucy I love Pepa but here in America even knows about it except me *3*
-
Ahoj, můj táta je Pepovo bratranec, ale co je smutný a proč píšu?? Píšu protože mě viděl jenom když jsem se narodil a jindy už ne.. ne FB mi píše že někdy přijede, určí místo, čas atd. ale nedostaví se ale já ano.. je mi to hrozně líto *9*