Přejít na výpis diskuzí

Josef Vojtek

OSOBNOST 31.12.2006 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže píšu další dyskusi asi mě nedáte že se mi líbíte ale mě to neva ..
    No píšu ted Referát o pepovi. Nevím co mám napsat(je mi 10 a mamka mi nepomuže) pomuže mi někdo??? napište na anomym: napiš tam .........._
  • cS SEM tu zas . Chci aby byl Pepa Vojtek Prezidentem ČR!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Jooo
  • Luky1987

Velmi dobrý spevák aj so skupinou Kabát 

• Pepa

moc se mi líbíš krásně zpíváš ale ty kratší vlasy ti moc nasluší *13*
  • miluju ho

Pepa Vojtek je nejužasnější chlap na světě moc ráda poslouchám u učení jeho hlas je hrozně uklidnující a má taky super musicály a Monikou Absolonovou je prostě uuuuuuuuužžžžžžžžaaaaaaasssssnnnnnneeeejjjjjj a taky umím jeho texty už skoro na zpamět ...dávnou chvíli zpátky vzít být zas blízko sebe a čas na lásku mít...to je z 3 mušketýru je užasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: miluju ho

tohle tady zůstane na vždy........ *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14*
  • Všechno nejlepší

Včera jsem ho viděl v muzikálu Dracula a byl bezvadnej a přeju všechno nejlepší k narozeninám.
  • mishkaaa.banggg

NAROZKY

Vsecko nej *14*
  • janikoz

Všechno nej!

Hodně štěstí a zdraví přeje faninka Jana
    • Pepa a Kabát

Pepo,jste hodně dobrej zpěvák *3* Chcu jet na váš(Kabátů) megakoncert do Prahy ale tam už to bude asi vyprodaný protože o vás je zájem jak něco!!Kdyby to teda opravdu bylo vyprodaný tak,,nevadí" protože v naší rodině má Kabát hodně moc fanoušků takže si myslím že by nebyl problém jet na vaše koncerty AŽ příští rok *15*
      Hodně štěstí-20let v jedné sestavě,to by jen tak někdo nevydržel
  • hi I'm lucy I love Pepa but here in America even knows about it except me *3*
  • Ahoj, můj táta je Pepovo bratranec, ale co je smutný a proč píšu?? Píšu protože mě viděl jenom když jsem se narodil a jindy už ne.. ne FB mi píše že někdy přijede, určí místo, čas atd. ale nedostaví se ale já ano.. je mi to hrozně líto *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit