Přejít na výpis diskuzí

Josef Vojtek

OSOBNOST 31.12.2006 
175 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DaddySimpson
    Vse nej k narozkám :*
  • Dnes sem byla v divadle Brodway , myslela sem že tam bude.. Hledali sme ho s tetou po celé budově ale nebil tam..Ale budu od něho mít aspoň podpis..
  • pepa je super .zpívá hezky ale já poslouchám one direction *6*
    • Twl co sem cpeš One Direction!
  • Ahoj Pepo byl bys dobrý Javert chtěl bys sis ho zahrát i Fantoma jaká je tvoje vysněná role
  • Eleen

Ahoj kluci Kabát blahopřání ke českému slavíku jsem na vás pyšná.

• Všechno nejlepší a hlavně hodně zdraví, Pepo!
  • Sorry, píši jak stránka říká anonym, ale já se také nepotřebuji přihlásit u každého a jméno je pravé. Na Hlas se dá po dlouhé době sice mírně dívat, určitě poslouchat , ale je to hlas anglický, jen Angličan pozná intonace a výraz či důraz na slovo. Proč jim nedáš náměty třeba The Spearkers -Kvítek, Prodavač peří , Černá hlína.nebo něco od Radima nebo Oldy. Ten Jakub nemusel vypadnout, kdyby Jsi trochu pomohl a dal mu námět ! Už máš jen holky a kadeřníka. Slabý, slabý...., čekal jsem , že máš na víc. Pavel
  • Pri Ficbiho-ja ti tvuj nazor neberu,to je tvoje vec ze mas rad Pepu Vojtka.Ja delam jiny veci,pisu,publikuju atd.pro me je Pepa Vojtek i s celym Kabatem jedno z nejhorsich co sem kdy videl a slysel.
  • Josef Vojtek alias Agrovojtek je nejvetsi zoufalec v ceskem hudebnim show-byznysu i s celym Kabatem.Nechapu ze jeste funguji,ale dokud je budou cesti lidicky poslouchat,tak budou mit uspech.Skupina Kabat je jedno z nejhorsich co jsem kdy slysel,hrozna jednoducha muzika s omezenymi hloupymi texty.
    • Řekl jsi to přesně, že hudební úspěch se hodnotí podle zájmu posluchačů. S tím plně souhlasím.
    • A co že si to v české hudební scéně dokázal ty? Nic? A pak kdo je tu zoufalec.
      • přesně tak...nemám ráda lidi, kteří si myslí, že všemu rozumí a jak sou oni super, přitom oni sami nic nedokázali a jediné co umí je to, že si otevírají hubu na ostatní...Kabáti jdou nejlepší skupina a nejen v ČR..:)
  • kirushka97
    Všechno nejlepší !! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit