-
Pepa Vojtek a skupina Kabát je Nejlepší skupiva v ČR.Jste boží !!!
-
pepa je super .zpívá hezky ale já poslouchám one direction *6*
-
-
Twl co sem cpeš One Direction!
-
-
Pepa je skvelý a stále usmiety . . . Super *1*
-
Přeju Pepovi všechno nejlepší k svátku a je nejlepšíí
-
Vojtek je super.Líbí se mi,jak vypadá,jak zpívá......Nejvíc ty jeho vtipy.Prostě ho žeru.
-
Pepe Vojtek je super
-
Jinak proti Vojtkovi ani Kabatum nic nemam,jen se mi nelibi jejich hudba,v Cechach je spousta lepsich kapel,jen nejsou tak komercne proflaknuty jako Vojtek a Kabat.Ale kdyz se to lidem libi tak je to v poradku,me je to prece uplne jedno...
-
Pri Ficbiho-ja ti tvuj nazor neberu,to je tvoje vec ze mas rad Pepu Vojtka.Ja delam jiny veci,pisu,publikuju atd.pro me je Pepa Vojtek i s celym Kabatem jedno z nejhorsich co sem kdy videl a slysel.
-
Ahoj Pepo byl bys dobrý Javert chtěl bys sis ho zahrát i Fantoma jaká je tvoje vysněná role
-
Josef Vojtek alias Agrovojtek je nejvetsi zoufalec v ceskem hudebnim show-byznysu i s celym Kabatem.Nechapu ze jeste funguji,ale dokud je budou cesti lidicky poslouchat,tak budou mit uspech.Skupina Kabat je jedno z nejhorsich co jsem kdy slysel,hrozna jednoducha muzika s omezenymi hloupymi texty.
-
-
Řekl jsi to přesně, že hudební úspěch se hodnotí podle zájmu posluchačů. S tím plně souhlasím.
-
A co že si to v české hudební scéně dokázal ty? Nic? A pak kdo je tu zoufalec.
-
-
přesně tak...nemám ráda lidi, kteří si myslí, že všemu rozumí a jak sou oni super, přitom oni sami nic nedokázali a jediné co umí je to, že si otevírají hubu na ostatní...Kabáti jdou nejlepší skupina a nejen v ČR..:)
-
-