-
Ciaře
Hmmmm,podle mě je Hilary Duff divná,ale nic proti tobě:-) -
zuzce
Chodím na hilary duff, jako Jordie-DeFeo -
Ciaře
Já bych se připojila:-)Kam ještě chodíš???????Já zatim na Ushera,ale asi to rozšířim:-) -
zuzce
neboj jsem to já..jen jsem zapoměla že tady si říkám *Ciara* nic wíc nic míň...Na Šariánku si velice dobře pamatuju...škoda že se tu neukázala...dobře se mi jí buzerovalo.-)))) -
Ciaře
Jak jsi mi psala pod Jordie-DeFeo,tak to mi je jedno,hlavně,abych věděla,že jsi to ty:-),a tu zprávu jsem nepochopila(Jordie-De Feo)-ty jsi snad na Šarianku zapoměla či co?Ale už se tu dlouho neukázala,co?Buď šla buzerovat jinam,nebo už ji to přestalo bavit. -
zuzce
zuzko promin prosím ,ale spletla jsem si přezdívky pod Jordie-DeFeo jsem na jiný diskuzi, já si to neuwědomila:-( -
zuzce
počkej od jaký šaiánky?? -
pro Ciaru
No vidíš.Přišel další chytrák,co?Myslim Péťu.To zas budou kecy jak od Šarianky, že jo? -
pro Péťu
Drž hubu!Tak si to nečti,když se ti to nelíbí!!!A navíc:kdo říká,že se mi Josh nelíbí???Josh je nádhernej,tak nevim,co tady píšeš takový kraviny!!!Tak jdi na Ushera,tam je asi podobnejch 5 krav,co si tam píšou,že jsou u babičky,a že jsou v knihovně,a jak jsou chudinky nemocný atd.Oproti nim je to tady absolutní nic,tak drž hubu,ty hovado!!!Jdi na jiný stránky,když tady nemáš co dělat,ty dilino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pro vás, dámy
Všechny jste vymatláné čůzy, běžte se bavit někam jinam, vy vylízané třináctky ! A neopruzujte na stránkách kde stejně nemáte co dělat ! Jestli se vám Josh nelíbí, tak si dejte odchd. Krávy !