Přejít na výpis diskuzí

Josh Hartnett

OSOBNOST 31.12.2006 
485 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ciaře

Hmmmm,podle mě je Hilary Duff divná,ale nic proti tobě:-)
  • zuzce

Chodím na hilary duff, jako Jordie-DeFeo
  • Ciaře

Já bych se připojila:-)Kam ještě chodíš???????Já zatim na Ushera,ale asi to rozšířim:-)
  • zuzce

neboj jsem to já..jen jsem zapoměla že tady si říkám *Ciara* nic wíc nic míň...Na Šariánku si velice dobře pamatuju...škoda že se tu neukázala...dobře se mi jí buzerovalo.-))))
  • Ciaře

Jak jsi mi psala pod Jordie-DeFeo,tak to mi je jedno,hlavně,abych věděla,že jsi to ty:-),a tu zprávu jsem nepochopila(Jordie-De Feo)-ty jsi snad na Šarianku zapoměla či co?Ale už se tu dlouho neukázala,co?Buď šla buzerovat jinam,nebo už ji to přestalo bavit.
  • zuzce

zuzko promin prosím ,ale spletla jsem si přezdívky pod Jordie-DeFeo jsem na jiný diskuzi, já si to neuwědomila:-(
  • zuzce

počkej od jaký šaiánky??
  • pro Ciaru

No vidíš.Přišel další chytrák,co?Myslim Péťu.To zas budou kecy jak od Šarianky, že jo?
  • pro Péťu

Drž hubu!Tak si to nečti,když se ti to nelíbí!!!A navíc:kdo říká,že se mi Josh nelíbí???Josh je nádhernej,tak nevim,co tady píšeš takový kraviny!!!Tak jdi na Ushera,tam je asi podobnejch 5 krav,co si tam píšou,že jsou u babičky,a že jsou v knihovně,a jak jsou chudinky nemocný atd.Oproti nim je to tady absolutní nic,tak drž hubu,ty hovado!!!Jdi na jiný stránky,když tady nemáš co dělat,ty dilino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pro vás, dámy

Všechny jste vymatláné čůzy, běžte se bavit někam jinam, vy vylízané třináctky ! A neopruzujte na stránkách kde stejně nemáte co dělat ! Jestli se vám Josh nelíbí, tak si dejte odchd. Krávy !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit