-
Šarianka
hmm, úplně ti závidím:-) Až na to že já tu jsem každý den!!! -
Čau Ciaro:)Já narozdíl od tebe na internet mám-a dokonce i na židli,tak mi nezáviď.Teď tady budu každej tejden,někdy i několikrát.Protože Josh je NEJNEJNEJvětší idiot z herců.Zdarec :)
-
Ja ho prostě miluju
Ja ho uplně zbožňuju je fakt boží.... Nejvíc mu to sluší v Pearl Harbboru a pak ve Fakultě JE NEJLEPŠÍ JE FAKT SUPER -
pro všechny
víte proč tu nebyla- protože nemá ne internet-a vytahuje si! my to nevidíme ale určitě sedí pod stolem a rozpočítává se na živobití!! :-) -
pro fanynky
Dlouho sem tu nebyla-nebyl čas zabejvat se takovýma buzíkama jako Joshík.Nechápu co na tom idiotovi vidíte...snad jeho hnusný debilní očička, nebo jeho slaďounkej úsměv...Je to největší ubožák na světe, vypadá jak teplouš a je ubohej. Jinak zdravim Šaricii...:) -
Jo to máš pravdu léňo!
-
Josh je nejlepší...!!to každopádně.Zůstaň pořád tak sladkej..ať si kritičky melou,co chtěj.:-)
-
Josh je dobrej. viděli jste fakultu-ta byla super! fakt bomba
-
Je sladkej
-
Josh je nej
Joshík je ten nejhesčí kluk!!!! A ve filmu Pearl Harbor se sním Ben Afleck nemohl vůbec rovnat!Vypadá jako plyšový medvídek. Je to ten nejsuprovější kluk!! -
já nevěřím svým očím,jak jsou na sebe lidi dneska zlí!!! sakra chovejte se k sobě slušně holky!!!!!! chováte se fakt jak mimina!!!! stou klárou ale v jednom souhlasím že mluvíte fakt strašně sprostě na holky jako fakt sorry nemam proti vám nic ale trochu se kroťte myslet si můžete co chcete ale ven to radši takhle nepouštějte protože se tim schazujete jina klára mi také není sympatická:-(
-
Josh je uplne totalne nejvic a navic vypada jako muj nejvic nejlepsi pribuznej na svete...hec...:)a mam ho kazdej den...Joshe!!!a je fakt nejvic nejlepsi...hm...
-
pro saricii:
Hele, saricie jsi jenom nadržená kráva s rozumem a šarmem ovčáka po transplantaci hlavy!to už nejde říct jinak.ale vážnš se s tebou bavim! -
muj milacek
josh je ten nejhezci herec na svete jsem do neho cela hyn a jestli ho tady nekdo kritizuje tak jsou to jen velke pitky protoze josh je nejlepsi!!!!!a nechte si ty sve hnusne nazory pro sebe!!!a s tema ocima ja myslim ze to trosku pravda je ale podivejte se na sebe vy kravy taky mate vadu jste totiz pice!!!!!hoj:) -
pro Šaricii
Ahoj...máš pravdu,je to tu samá kráva.No ono to sedí: Josh je vůl,ještě k tomu teplej s prasečíma očkama a fandí mu krávy:)docela hustý ne:) Je to tu jak v ZOO. Všechny fanynky jsou tu nadržený jak stepní veverky... -
a takový hezký to tu bylo.....:-(
-
pro saricii:
Hele, něco ti řeknu! Víš já nejsem famoušek J. Hartnetta-šla jsem sem jen proto že mě baví se hádat s takovejhlema čůzama! JAko jsi například ty!:-) -
pro super ŠÁRIANKU
Ahojky,zdravim..když to tady čtu tak se směju jak blázen,to sou naivky.. -
pro Ciaru alias Velkou fanynku
Sem tu dlouho nebyla,ale to se mění..ted tady budu voxidovat každej tejden,abyste měli radost...JOSH je pro mě uzavřená kapitola.Mimochodem,nenapadlo vás,že má prasečí očka???Jen se na něj podívejte:-)))) Hej ty Kláro ty si věříš...to je fičák.Jdi se vycpat do Paříže ty modelko... -
:(
Josh je teplek debil, kterej akorát rozhazuje prachy.