-
pro Ciaru
normálně půjdeš na www.centrum.cz,a pak si v tý nabídce najdeš Xchat,pak se musíš zaregistrovat,a je to.... -
zuzce
no moc ne, newím adresu, jaká je? -
pro Ciaru
no, já dostala samý kraviny,ale nejlepší dárek jsou puzzle 1000dílků, ale ty už mám složený. Chodíš na centrum na x-chat?????Tam je to dobrý,měla by ses tam podívat!!!!!!! -
pro zuzku::
jo jsem, ale ona je v famu ještě přidanej gympl (tam jsem já, vždyt je mi 13) a až ho dostuduju, tak po maturitě (kdybych jí udělala) bych měla nároky studovat už rovnou FAMU protože tam jsem už od 5. třídy. Ale baví mě to, ale je to šílenej vopruz. Jak proběhly vánoce?? cos dostala? já nej byl discman, nějaký ty cd, stojan na cd, hadry, věci s vyvolenejma, párkovač, kabelku, pokladničku, tanga atd...a ty? -
pro Ciaru
Tak to se tam musim podívat:-)Ty seš na FAMU????Byla jsem na Hilary Duff a tam jsem si to jaksi přečetla:-0 -
zuzce
Já celkem taky, jsem ráda, že to vyhrál právě on. Ty tys byla na té diskuzi s usherem???jestli já tam taky něco přidala:-))))Ale jako Jordie-DeFeo -
pro Ciaru
Sorry že jsem nenapsala dřív.Fandila jsem Šrekovi. -
zuzce
jo je:-))) ŠKODA, že nejsi přihlášená na Alíkovi, je tam tam fakt dobrý... sleduješ big brothera? komu fandíš? já všem 3, je mi jedno kdo dnes vyhraje.. -
Pro Ciaru
Dům voskových figurín jsem neviděla,toho Muraye neznám,Vojta se mi líbí a na Alíkovi nejsem.Zodpověděla jsem všechno,co jsi chtěla vědět:-)? -
zuzce
Vždyť já neříkám, že jsem její "fanynka"... Ale dřív jsem si taky myslela jaká to je k*r*á*v*a* atd....ale když jsem s ní viděla Moderní popelku, tak se mi tam líbila a šla tam...a bylo to....vidělas film Dům voskových figurín? Znáš herce Chada Michaela Murraye?jestli jo, líbí se ti? a líbí se ti Vojta Kotek? Mě se líbí oba-strašně moc! Jsi přihlášená na Alíkoj? prosím odpověz na všechny otázky..díky