-
pro všechny:
ježiší jděte do píči všichni co ste tady a kačenko když si taky modelka tak bys mě mohla podržet protože víš,jaký to tam je asi seš pěkná kráva sereš se akorát lidem do debaty! -
Pro Kačku:
Já osobně si myslim že ona blbá zůstane--nic proti ní! -
pro tudora:
Já vím že jsi to nejdřív "začal" ty! Ale ona je úplně blbá!Ona si neuvědomuječ že je všem pro smích... -
pro tudora:
ajo,tady to je no ale to mi nepříde zase takový aby z toho musela vzniknout taková hádka ale chápu holky....ale zase nechci odsuzovat ani kláru protože s tim,že prostředí modelingu je špína to má pravdu! ale ani to jí nedává právo se takhle chovat:-) no nevim já se do toho plést radši nebudu ale souhlasim s holkama:-) -
pro kačku
přečti si starší diskusi,začalo to 5.8, prostě sem napsal takovej blábol no a pak se s toho vyklubalo tohle všechno. -
pro tudora:
počkej nerozumim a co si ty tý Kláře vlastně udělal nebo co si začel? promiń že se ptam,jen mě to zajímá protože sem si ničeho takovýho nevšimla:-) -
jo,děkuju:-) ale zas tak super určitě nejsem každej máme hold něco proto sem kláře nebrala její názory jen mě udivuje že si myslí že když je modelka tak se z ní všichni posaděj na zadek:-) a měli ste pravdu kluci nechtěj jen modelky mam osobní zkušenost která nedopadla dobře sice pro mě ale chybama se člověk učí! třeba se poučí i klára:-)
-
Já koukám jak blázen co se tady děje kolem kláry, kdybych to býval věděl tak jsem sem nikdy nenapsal, všechno to byla původně sranda. holky nebuďte na sebe takový zlý!!!každej jsme nějakej.
-
klára
Kláro, musíš každýho jen buzerovat??? To fakt už nemá meze! řeknu jen jedno: tropický exémy by se od tebe měli co učit!:-):-):-):-) povedený, že? -
pro Kajdu!
Ahoj Kajdo, díky! Jo, na konzervatoři jsem v 1!!!Proč se ptáš???