-
Milacek Josh
Josh je naprosto skvelej,proste uzasnej herec -
Wow!!Je nej!!
Je nejlepší,nejhezčí!!Klidně bych se za něho poprala!!!Je to super klučina a te komu se to nelíbí at si dá na mě pozor!!!!!!!!!! -
A co řešíte.Tak se vám nelíbí tak se ani do něj neserte ne?kdo se vás o to prosí?prostě dobrej a tak dále.a vy co ho nemusíte tak sem radši nelezte a sklapněte huby a uděláte nejlíp!!
-
Fakt nechápu lidi, který mají něco proti určitým věcem, v tomhle případě proti Joshovi a řeší to...Tohle je stránka o něm...a když se vám nelíbí a nemáte ho rádi, tak sem sakra nelezte...nikdo vás k tomu nenutí..
-
Nejlepší herec asi není, to se mi zdá trochu moc, každopádně je dost dobrej a na tak pěknou prdýlku, jakou vlastní, se vždycky ráda podívám.....hmmm, dala bych si říct:)papapapa
-
pro:Šáricie,Šárianka
Určitě nejsem sama, která si myslí že Josh je nejlepší!!!A vy dvě jste jenom nafoukaný krávy, který na nic jinýho než na sebe nemyslej!!!Sorry:-)Ale je to můj názor... -
o něm
Josh je prostě kunďák , o tom žádná....... -
Já jsem teda moc filmů, kde hrál neviděla. Ale viděla jsem "O" a tam byl fakt sexy.
-
On je uplne uzasnej a ted je s nim novej film Sin City. Je tam uzasnej!!
-
pro velký fanynky
Josh je buzík a nechápeme jak se může někomu líbit.Obyčejná namyšlená hvězdička která vůbec neumí hrát a má jen na to aby hrál ve slaďákách pro holky jako jste vy.Říkejte si co chcete,on si jen užívá svý vily!!