Přejít na výpis diskuzí

Juan Lanzani

OSOBNOST 18.2.2014 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martina chodí s Jorgem tady ten strašák je zde omylem přidaný :) *3*
  • Violetta
    Promiň, tohle nemůže zůstat bez mojí reakce! Já mám Martinu i Jorgeho ráda, samozřejmě nemůže chodit s oběma.. Juan taky není špatný, ale to je osud.. Je to zamotané, plno lidí na Osobnosti.cz si vymýšlí vztahy a není to pravda.. Jsem tu proto a reaguji proto, že jako kdyby ,,bráním Martinu a její kolegy´´. Nemusí se líbit každému, ale Tvé chování se mi moc nelíbí.... Nechci být zlá, ale jediná/ý kdo je tu kravka a blb jsi Ty. Omlouvám se za ten název, ale Tvoje chování se mi, jak už jsem řekla nelíbí.. Určitě by se měla Martina rozmyslet, ale věřím že má ráda oba. Není pro ni dobré aby byla s oběma chlapci najednou... Možná je Juan pro Tebe sexy, pro jiné ne! Nejsem Tvá máma, vím to ale cítím nutkání bránit herce z Violetty, ať je to i Mercedes Lambre, nebo režisér..

Ahoj, a mysli na mně :-)

Viola
  • ano já myslím že ano ale nevím co si ten hajzl juan myslí
  • ahoj kde to sem
  • ta hrozná martina je taková kravka a humus že se s toho poseru a jorge blanco je hajzl je to blb juan je sexi proč ty hnusný věci o něm píšete? *16* *10*
  • Juan je srašnej a hnusnej.Buťto si Martina neumí vibrat nebo tahle debilní stránka lže ale spíš to druhí.Jorge je hezčí než ten divnej Juan.
  • Martina chodis Jorgem nebo ne
  • Text Vašeho příspěvku *12* *12* *12* *12* co to je? *12* *8*
  • Jorge blanco y martina stoessel amor amor!
  • Pane bože taky hnus naser si Juan Lanzani Martina Stoessel není pro tebe je mnohe mnohem kásnějši *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Tobycz- mas pravdu :)
  • Hele, dej z Martiny ruku pryč ano? A ten kdo vytvořil tuto stránku je úplnej blbec, protože Martina chodí s Jorgem Blancem :)) Takže si juane pěkně naser :)
  • Souhlasím.. :)
  • Ano, Juan Lanzani je kokot, ale Martina Stoessel není hnusná ano??? :) Je to super zpěvačka... ty bys nezazpíval ani prd... ;)) tak se uklidni..
  • je divnej ale stoesselová je hnusná
  • Nechápem ako Martina stoessel môže chodiť z takým škaredým človekom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Samá pravda
  • jeto debyl hlupak je hnusny a daj tie ruky z martini preč !!!!!!!!!!!!! *10*
  • simon.taran
    moja reč
  • Víš coo di do pičii ty nechodíš s martinou stoessel sníí chodíí jorge blanco a ted mluvíím skíím kdo tu strankuu udělall TY SI UPLNĚĚ DEBILLL NEBOO COOO JAKOOOO ONNNNNNNNNNNNN NEEEEEEEEECHODÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ZZZZZZZZ MARTINOU STOESSELL PROTOŽE Z MARTINOU STOESSEL CHODÍÍ JORGE BLANCOOOOOOPOO *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit