Přejít na výpis diskuzí

Juan Lanzani

OSOBNOST 18.2.2014 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tini je s Jorgem proč tam píšete takové blbosti Martina by sy nikdy někoho takového nevybrala . Takového debila jí tam dáte ste normální.Ona je s Jorgem. *16*
    • Hele, já mám prostě chuť ti dát prostě takovou facku abysi se vzpamatovala. Ona není s Jorgem už to všichni POCHOPTE! Navíc Jorge má přítelkyni Stephie takže co je tu zase za problém? A vybrat si ho mohla, protože to může být strašně hodný člověk, nebo ho snad znáš osobně, to teda pochybuju. Tak se nad sebou zamysli a i když pravda není pro tebe příjemná tak se nevztekej prosimntě a jdi do p*dele!
  • mě se nelíbí vůbec se mi nelíbí je hnusnej doslova jorge je hezčí
  • Leon je viac sexi *14* *14* *14* *14* *2*
  • fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ten je hnusnej nic proti tobě tini ale mela bys jses s nim rozejit *8* *10* *16*
  • Ja ho nesnasim jorge bil lepsi
  • proc nemuže tini být s jorgem ale když tini miluje Lanzaniho tak co uz
  • Konečne sa s ním Tini rozišla *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • Viete čo chcem na Vianoce? Violettu a Fran A Camillu a každého
  • jestli ho nase tini miluje neni co dodat a jestli uz ne,... No tak mas smulu,...,.
  • LoveMusic
    TA profilovka je hrozná ale na druhou stranu je z filmu takže............
    Zadejte si no googlu martina stoessel a juan lanzani na těcz fotkách je vidět že se mají hoooodně rádi tak jim to dopřejme já jim přeji vše dobré.. *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit