-
PRODÁM LEVNĚ!!!
PRODÁM LEVNĚ ÚPLNĚ NEJNOVĚJŠÍ CD + DVD JUANES- LA VIDA za 499 Kč
Zájemci kontaktujte na mail : sobotenky@seznam.cz
Účtuji si poštovné 39 Kč - obyčejný balík -
-
Re: PRODÁM LEVNĚ!!!
Za kolik to prodáš mam rozhodně zájem. Kdyžtak napiš na můj mail *14*
-
-
Forum na lide.cz
Na lide.cz je konečně forum o Juanesovi!:) -
Dvojce A. Banderase
Vypada jako osklivejsi bracha Antonia nebo jeho osklivejsi dvojnik. -
-
Re: Dvojce A. Banderase
A proč ošklivější? Juanes je náhodou krásnej.A antonio Banderas je taky hezkej ale radši mam Juanese. *3* -
-
Re: Re: Dvojce A. Banderase
dyt antonio banderas je hnusnej -
-
Re: Re: Re: Dvojce A. Banderase
ale v Zorrovi je hezkej ne? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Dvojce A. Banderase
banderas neni hezkej fuuuuuuuuuuuuuuuj řekla bych že vypadá jak opice ae to bych ty opičky urazila bleeee *8* juanes je 10000000000000000000000000000000000 0000x hezčí muck :-* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dvojce A. Banderase
to je na něj moc slabý *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Dvojce A. Banderase
jo přesně a juanes je krásnej úpe boží :-*
-
-
máš skypko? -
zora sem vyděla naposled jako malá tkže si nic nepamatuju xDD
-
-
-
-
seš nahlavu?? banderas je tk hnusnej to s juaneskem nemůžeš srovnávat!!!!!!!! *9* -
-
Re: Re: Dvojce A. Banderase
jo přesně
-
-
Ježiš podivej se na sebe vole a nekritizuj ho nebo sem nelez! *10* -
tak sa na neho nepozeraj!
-
-
kariňo
Juanes je najlepší človek aký kedy bol na svete. a som rada že spiva ale smutna lebo nema žiadne koncerti a aj ked bude mat koncert pochibujem, že pride na Slovensko. ale aj tak je vždy môj milačik ktoreho budem počuvat vždy. -
-
Re: kariňo
to s tebou souhlasim je úúúžasnej *14* taky bych ho chtěla vidět naživo at přijede i knám do čech *14* -
-
Re: Re: kariňo
přesně taaaaaaaaaak *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Melancholik
Ten ma ale truchlivy vyraz. *9* -
-
Re: Melancholik
ty seš melancholik woe *1*
-
-
jestli budete nekdo neco potrebovat vedet o juanesovi..., tak mam cely jeho zivotopis:-)) *14*
-
-
Re:
ten je na wikipedii četla sem ho už hodněx
-
-
byla jsem an jeho koncerte 2x, byli jsme i v kolumbii, je to nadherny chlap, jeho pisnicky maji proste smrc....vzdycky kdyz ho slysim, proste tancuju at jsu vsude mozne... proste toto je chlap myho srdce.... aaaaaach jo:-)) *14*
-
-
Re:
Pošlete mi prosím někdo všechny písničky, které od něho máte. Já je totiž nemůžu sehnat. Dík moc! -
-
Re:
http://lostdante.webovastranka.cz/f ile/95_Juanes Zkus to tady nevim jestli sou všechny ae je jich tam hodně ae musíš tam poslat sms aby se ti stáhly ae můžeš je tam poslouchat zadarmo *3* -
Re: Re:
Poradim ti odkaz www.tvojemp3.cz a do kolonky zadej Juanes a máš tam snad všechny jeho písničky:)
-
-
-
zdrawím *15*
-
je fakt dobrej , líbí se mi jeho písničky a klipy má taky dobře vchtaný
-
Milášek můj!!
Juanes je ten nejlepší koho znám....jestli někdo víte víc o jeho koncertech..napište mi na mail prosím!!Miluju ho jako nikdo jiný!!! *14* *14* Nikdo lepší prostě není.A já nejsem jak vy ostatní...Já ho totiž nemiluju jen jako nějakého zpěváka....ale jako doopravdického...krááááásného chlapa!!! *4* Kterého miluju k zbláznění jako ještě nikdy nikoho!!! *13* -
-
Re: Milášek můj!!
Si moja krvná skupina.Aj ja mám rada Juanesa. *http://img.osobnosti.cz/smiles/11. gif11* -
-
Re: Re: Milášek můj!!
jo přesně tak já ho taky miluju úplně k zbláznění je úžasnej a ten jeho hlas tomu nejde odolat já si pustim jeho písničky i když nechci je prostě úžasnej!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-