-
*1* Juanes je pěknej. *9*
-
-
Re:
pěknej? to je slabý slovo ten je tak krásnej to ani snad neexistuje nic co by ho vystihovalo je tak úúžasnej *14* *14* *14* -
-
Re: Re:
no ja bych vedela o jednom slove co ho vystihuje-Juanes *14* nic krasnejsiho ve svete ani ve vesmiru neni *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Je prostě božsky!!!!miluji španělštinu a cenim si na zpěvákách že spívaji svým rodným jazykem...Miluji jej!!!!!! *1*
-
xxx
hle co byste udělali kdyby vám juanes řekl že by chtěl vidět to nejúžasnější na světě? -
-
Re: xxx
dala bych mu zrcátko *3* -
-
Re: Re: xxx
přesně *3* -
-
Re: Re: Re: xxx
jasně že jo a nebo jeho fotku =D -
-
Re: Re: Re: Re: xxx
nebo tak noo *4*
-
-
-
-
-
*3* je roztomilej *14* andílek *4*
-
-
Re:
moje řeč
-
-
Je to bezvadnej zpěvák a navíc je NÁDHERNEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14*
-
-
Re:
to souhlasim *14*
-
-
Juanes
Juanej se nej nej nej zpevak..konecne umi rozproudit lidi na diskotekach nekdo!!!!! a kdo si mysli, ze zpiva sracky..nema vkus *5* " i kdyz teda musim uznat..ze kazdymu se libi neco jinyho" *4* -
-
Re: Juanes
jo přesně tak jako s tim vkusem máš pravdu *14* -
-
Re: Re: Juanes
jako jo každýmu se líbí něco jinýho ae komu se nelíbí juanes tak je totálně ae totálně vypatlanej jako můj brácha xD
-
-
-
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
miluju ho úpe nevíc na světě!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Já taky, hlavně ten jeho kukuč! *1* *14* -
-
Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
že jo *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Mám na zdi Juanese A4 celej obličej a koukám na něj celou noc! -
-
Re: Re: Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
chci takyyyy *14*
-
-
-
-
-
nata
junes je nej milacek.miluji ho -
♥
K životu potřebuju: Jídlo, vodu a JEHO! To by mi stačilo ! *4* -
-
Re: ♥
jasně ty si jako já *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ♥
žeoo nic víc bych nepotřebovala asi ani střechu nad hlavou *14* -
-
Re: Re: Re: ♥
ja bych nepotrebovala ani to jidlo piti hlavne ze bych mela JEHO!! je upe uzasnej miluju ho moc vic nez cokoli na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :-* -
-
Re: Re: Re: Re: ♥
On je fakt super ♥! U postele mam jeho obličej a furt na něj koukám. V noci se vzbudim a furt koukám! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
no to ja tky ja mam jeho foto u postele z obou stran a jeste si vytisknu jednu kterou si dam nad hlavu ste ho budu mit upe ze vsech stran *14*
-
-
-
-
-
-
♥
Já bych chtěla aby napsal svůj živitopis! Nějakou pěkně tlustou knížku a nebo aby film: Juanes: Život Je Moment! a aby byl samozřejmě v hlavní roli! *14* -
-
Re: ♥
tyo kdyby vyšla ta knížka tk bych já dokonce četla a to se jentak nestáwá pač čtení nesnášim ae juanese životopis bych četla asi 100x *14* *14* *14* *14* miluju ho -
-
Re: Re: ♥
Já ten jeho životopis z Wikipedie umim převyprávět! *4* Hodně se mi líbí jak píše na FB a myslí tak na fanoušky. Jednou tam psal: Moji fanoušci, moje rodina! I♥JUANES! -
-
Re: Re: Re: ♥
no žeo *14* *14* *14* *14* je uuzasnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-