-
♥
Jeden z důvodů proč ještě žiju je Juanes! Bez něho by to nebylo ono *3* *14* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: ♥
jo presne tak *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
cd
se těšim na nový cd ! -
-
Re: cd
a kdo ne *3*
-
-
xxx
J-e
U-žasnej
A-no
N-ejlepší
E-videntně
S-věta
nj dobra cestinarska veta ae dulezity sou ty zacatecni pismenka *1* -
-
Re: xxx
Juanes je vždycky nejdůležitější *1* . Skoro vždycky, no. -
-
Re: Re: xxx
skoro? nic dulezitejsiho neni -
-
Re: Re: Re: xxx
No, co třeba rodina? -
-
Re: Re: Re: Re: xxx
nwm jak to mas ty ae u me je juanes na prvnim miste nic pro me neznamena vic ;)
-
-
-
-
-
.....
La Paga, Nada, Nada valgo sin tu amor, Esta noche, La camisa negra, Volverte a ver, me enamora, A dios le pido atd. Ty jsou nej:-) -
-
Re: .....
vsechny sou nej ;) -
-
Re: Re: .....
tak tak *1* -
-
Re: Re: Re: .....
vsechno co je spojeny s juanesem je kwasny =)) -
-
Re: Re: Re: Re: .....
Jo! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
presne tak, schvalne skus na nem najit nakej minus stejne se ti to nepovede =P =D -
Taky jsem pesimista, ale Juanes to je 1:-) -
na nem nenajdu jediny minus a to sem pesimista :D <3
-
-
-
-
-
-
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Juanes: Kterej zpěvák je pro tebe nejlepší na celym světě?
Já: No hádej...
Juanes: Neřikej mi že já
Já: Fajn neřeknu ti to.... *14* -
-
Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
*1* *14* -
-
Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
xDD *14* *14*
-
-
-
Petey
moje andulka nereaguje na žádný písničky. Dneska jsem jí pustila Juanese La soledad a začala se radovat bylo to vidět *14* mám radost! *3* -
-
Re: Petey
jeee to muselo bejt hezuuu *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Petey
tj to je vidět že máme něco společnýho *3* -
-
Re: Re: Re: Petey
jj *4*
-
-
-
-
Ve vodě
Poslouchali ste někdy jeho písničky pod vodou? Já jo a je to úžasný ještě krásnější než je poslouchat na souši, stě si jen tak ležet na vodě a poslouchat písničky od nejkrásnějšího zpěváka pod sluncem kterýmu se nikdo a nic nevyrovná ať se snaží jak chce! Zkuste to stojí to za to ♥ -
-
Re: Ve vodě
My jsme byli v bazénu na zahradě a já přinesla cd se všema jeho písničkama
tak sme vyhrávali na plný pecky. A taky když jsem měla v červnu narozeniny. *3* -
-
Re: Re: Ve vodě
jo a zkus si pustit jeho songs pod vodou a ponořit si uši a nejlíp lehnout si na vodu já sem to udělala na dovče a připadala sem si jak v sedmim nebi úpe úžasný až na to že sem měla každou chvíli vodu v nose a v očích ae to se dalo přežít *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Ve vodě
Asi to zkusim příští rok, ted je počasí na prd. Ale můžu to zkusit ve vaně *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ve vodě
skus to kdekoli věř mi nebudeš to chtít vypnout jeho hlas je pod vodou ještě užasnější než na suchu *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ve vodě
já sem tenkrát poslouchala jeho písničky v bazénu na zahradě a ani děsnej slejvák mě nevyhnal a ani sem ho nepostřehla přiběhla máma a musela mi oznámit že prší musela sem to vypnout a jít domu *9* a až pak sem si uvědomila jak děsně leje xDD
-
-
-
-
-
My jsme byli v bazénu na zahradě a já přinesla cd se všema jeho písničkama
tak sme vyhrávali na plný pecky. A taky když jsem měla v červnu narozeniny. *3* -
My jsme byli v bazénu na zahradě a já přinesla cd se všema jeho písnička tak sme vyhrávali na plný pecky. A taky když jsem měla v červnu narozeniny. *3*
-
-
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
bozheee ten je tak uuuzasnej kdykoli se na nej podivam ani neverim svim ocim jak je uzasnej a ten jeho krasnej hlas no ste je dokonalej je tim nejlepsim co me kdy v zivote potkalo..... *14* nejraci bych si ho zabalila jako darek pod stromecek :-* -
-
Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Já bych ani nemusela žádný jiný dárky ani jídlo jenom Juanese =O* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
no presne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
toe huustyy ♥
http://fanwall.juanes.net/ -
♥
Juanese mám na zdi a vždycky ho pozoruju a on se na mně tak dívá *14* *14* *14* -
-
Re: ♥
no ja tky ja ho mam u postele z obou stran *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ♥
já mám s kytarou s delšíma vlasama, pak s jížní afriky a jeho oblyčej a4 jak na mě kouká *14* -
-
Re: Re: Re: ♥
kolik tech fotek mas? -
-
Re: Re: Re: Re: ♥
já mám z googlu hodně velkých obrázků. ale nemám ale všechny na zdi to by nestačila barva *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
ja ne u me staci jit k tatovi a aby on sel pric pac tiskarnu tady nechava kazdou chwili tisknu a on si jeste niceho nevsiml *14* -
budu si jí přát k vánocům *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
si musis poradit =P *1* -
no toe good ae co kdyz nemam tiskarnu? *1* *1* *1* *1* *1* *1* ja muzu bejt rada ze mi jednu vytiskl strejda *1* -
jasneeee *14* *14* *14* *14* -
máme důvod: 1)povinnost každýho fanouška Juanese je pořád si tisknout obrázky
2)toto pravidlo dodržovat *1* -
nic jenom ze sem mu vyplacala barvu a at si dam priste pozor ze to neni zadarmo *1* -
a co řikal *1* -
*1* no to ja sem jednou tatoj upe vyplacala barwu v tiskarne pk uz nemel skoro nic =D
-
-
-
-
-