-
skvěle zpíval..
..ve Varech s Jiřím Macháčkem !!! *15* -
jude law
Je super nejlepší role podle mého je asi film Prázdniny ta role mu sedla a mooc mu to tam sluší!!! *3* -
Jude Law
-
nový fanoušci
ahoj, vítám vás nový fanoušci. *4* -
jude jude
tak toto je skvely herec, mal skvele roly a skvele ich zahral *3* nema chybu, treba viac takych!!! ma krasny vychodoeuropsky usmev, a sarm. holywood moze ist .... -
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* -
WOW!!
Jude je prostě úplně k sežrání. Viděli jste The Holiday? V tomhle filmu fakt bodoval.. *14* -
-
Re: WOW!!
Judeeeeeeeeee miluju teeeee *14* *14* upe nejviiiiic krasnej je.... *14* -
-
Re: Re: WOW!!
Je to ten nejkrasnejsi chlap,ktereho jsem kdy videla!!!!Ma neuveritelne charizma a super role.Je proste uzasnej !! *14* *14* *14*
-
-
-
Jude
Jude je krásnej a sexy.Tahle fotka se fakt nepovedla ale podívejte se na jiný fotky a napište co na něj říkáte holky. -
Na dotek
Viděli jste film Na dotek(closer)?Ten pohled když ho Julia Roberts fotografovala...ta scéna neměla chybu!!! *14* -
:*
Miluju modrooké muže, takže Jude je pro mě naprosto neodolatelný a sexy!! Nejvíc se mi asi líbil v Prázdninách a když jsem viděla Řadu nešťastných příhod, moc se mi líbil ten vypravěč a až v titulkách se mi potrvdilo že je to Jude Law (byla tam vždycky vidět jenom jeho silueta)