-
On za to nemůže že má takovej pohled! Trpí nespavostí!
-
Víš proč se tak dívá? On totiž trpí nespavostí takže je unavenej!
-
Když jsem se o Jukkovi dozvěděla že ho trápí nespavost a že nebude v Nightwish dočasně hrát tak jsem byla totálně na nervy :'( V noci jsem nemohla usnout. . . *13*
-
Ohh, on je tak krásný, já ho strašně miluju...!! *14* *14* *14*
-
Krot jse až budeš hrát jako on muzeme jse o nec em bavit sam hraji na bici tak vim
-
Re: COŽE?
Moje řeč!! Jukka is the best drummer ;) Hrat na bicí jako on je umění!!! -
vsechno nejlepši :*
Happy B-day *14* -
Happy birthday
Happy birthday,Jukka =D *15* *15* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší Jukko ;) -
No co si ty vo sobě myslíš že budeš Jukku pomlouvat a urážet????Nechceš náhodou přes držku ty debile nebudeš ho urážet jasný??? *13* *13* *13* *16* *16* *16* -
...
Všechno nejlepší!Miluju Nightwish,ale ty starý ještě s Tarjou...kde těm je konec:( alespoň,že v těch nových víc zpívá Marco -
Jukka
Happy bithday *1* -
vše nejlepší :-****
všechno nejlepší *14* *14* :-*** -
Best
Njn je nej z NIGHTWISH ! Taky je na něm dobre že je ze vznešeného rodu takže není žádnej teplouš *13* -
je prostě nejlepší
Jak už bylo mnohokráté řečeno hraje skvěle,vypadá skvěle...při bubnování si ti pořádně ´´dává´´ a snad proto ho mám z celých skvělých Nightwish nejraději *4* -
best bubeník
jeho melodie sice zahraje hodnĚ lidí ale nikdo tak ůžasně jako on...podle mě má velice zvláštní osobnost pplnou optimismu.
je prostě bestovejjj *16* -
JUKKA
Jukka je borec z jeho bubnovani jde silena,ale nadherna energi i vzhledove vypada dost dobre *14* -
Re: Jukka je super!!!:--
jj! skvěle hraje na bubny,upe hustě! *15* -
ty zmrde ty asi umis hrat na bubny lip ze??! vdyt s u bici vzivote nasedel/a tak drz hubu *13* -
COŽE?
OMG!!!bzhled jako teplej a na bubny mlátí jako při porodu *9* *9*