-
Re: Je úžesnej
Pomyslně je nás všech,ale víc by mě zajímalo,co máš za přítele,když žárlí na chlapa,který je jen snem. *4* -
Re: ?
jestli sháníte S. serii na dvd,ozvěte se na mail -
Re: Umely chrup
Zejo, me taky, bych mu je ukrad, me je uz vsechny vymlatily *1* -
Umely chrup
musim uznat, ze je velmi sexy, obzvlaste se mi na nem libi ty jeho belostne umele zuby *14* -
Re: 3.serie Plastiky ....
julian je k sežrání..grrrrhhh!! mnaúú!!
do pelíšku sním...!!! -
Re:...
JULIAN JE K SEŽRÁNÍ..GRRRRRHH!!!MNAÚÚ..!! -
Re: 3.serie Plastiky ....
fakt? jaks na to přišel? jestli je to pravda, tak je to bomba!!! *15* -
3.serie Plastiky ....
no tak tady to žije! 3.serie s.r.o. bude na nově tento rok , nikde jsem to nemohl do ted sehnat -
?
Čusky. Julian je nááááááááááádhernej a šíííííííleně SEXY !!!!!!!!!!!!MILUJU HO!!! Nemáte někdo na DVD 3. serii Nip/Tuck (Plastická chirurgie)???? Kdyžtak se ozvěte někdo. Zdarec. *14* -
3 řada NIP/TUCK
Chce .. někdo??? *1* *3* -
Premonition...
Momentalne nataca so Sandy Bullock film s nazvom 'Premonition'...Tiez som chcela vlozit nejake jeho obrazky, mam ich mega vela, ale nejako sa mi nedari lognut...*9* @Mxxx Tak teraz ti fakt zavidim...Take stastie ma len malokdo, osobne ho stretnut... *3* -
Je to borec a plastická chirurgie je skvelá!!! *14* *14* *14* *3*
-
Julian McMahon
Moje mamka mi o něm tak básní že to asi bude pravda . Prý je božskej !! Tak se mějte a čus *1* *4* *16* *8* -
Je úžesnej
Je nádherný , charismatický , sexy , nejradši bych ho měla doma !!! Plastickou si nahrávám a nad dílem , kde má odhalený svůj chlupatý hrudník jen slintám . Jeho foto mám i na mobilu a dveřích od skříně . Když se oblékám , kouká na mě . Můj přítel jen závidí , žárlí a kritizuje ho . Ale já ho nedám !!! Pomyslně je můj ! Tak se mějte a čau . *3* -
setkání
je opravdu nádherný a šílený sympaťák nejlepší bylo to setkání a obejmutí. Nedalo se odolat. Opravdu jako opreka v americe je výhoda. -
už se těším na nip tuck divam se na to jenom kvuli juliana škoda že to dávají tak pozdě když rano musim vstavat ale je super važně nemá konkurenci nejlepši muj miláček
-
nevíte proč mi nejde přihlásit se ? mám plno fotek julian a tak nemužu nic přidat .
-
Julin je tak charizmatickej a sexy chlap,to ani nejde napsat.Je kráásnej!Ci víc dodat?A to tělo,božínku,on je tak rajcovní.Být chlapem a vidět ho vedle mě,tak ho znásilnim:-)Achch,jak já bych ho chtěla.Škoda.A ten konec "chirurgie"byl hnusnej!Chudínek Christian,jak plakal,to bylo smutný.Malinkej...Ještě že jí teď opakujou a můžeme se,dámy,opět kochat:o)No,nestál by za hřích?!!Fakt suprchlápek!
-
julian
stál by zahřích:D škoda že není pro obyčejný smrtelníky:) -
Jules
Tento chlap nema konkurenciu...Nie len, ze je neuveritelne sexy, ale predovsetkym je to strasne sympaticky clovek, s ohromnym zmyslom pre humor a skvely otec...No a samozrejme, uzasny herec...