-
Umely chrup
musim uznat, ze je velmi sexy, obzvlaste se mi na nem libi ty jeho belostne umele zuby *14* -
-
Re: Umely chrup
Zejo, me taky, bych mu je ukrad, me je uz vsechny vymlatily *1*
-
-
Nip/tuck
Julian ako Christian Troy- som z neho vedle jak ta bedle:-) -
článek
V pátek 5.9. vyšel v programu Tv magazín zajímavej článek o Julianovi. *14* *14*
Bohužel jen na jednu stranu *5*
Ale aspoň něco.
Julianek je fakt neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
*4* *4* *14* *14* *4* *4* -
arleen
*16* líbí se mi jsko cole turner v charmed kdybych byla phoebe nikdy bych se s ním nerozvedla a nezabila ho to bych radši zemřela s ním a nebo se přidat na zlou stranu *3* -
Předtucha
Takže 6.června ve 21.40 na ČT1 dávají film Předtucha,ve kterém hraje Julian. *3* -
Cole
On je fakt boží já ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hlas
Je to výbornej herec a je pěknej... *14* *14* *14* Navíc má kráááááááásnej hlas. Nemyslim dabingy...i když jako Cole nebo Christian dabing ujde...ale originál se nedá nahradit!! *14* *14* *14* *14* *14* Podívejte se na youtube u nějakýho videa...
např:
http://www.youtube.com/watch?v=Cf75CWH2C60&feature=related - moje oblíbený, hlavně ke konci -
případ pro sam
juliana můžeme vidět každý všední den na tv prima v seriálu Případ pro Sam(profiler)-vysílací čas 10:25(může se o cca 5 minut liši kvůli reklamám) *14* -
-
Re: případ pro sam
Zdravím Narcisko, děkuji moc za tvůj tip na Případ pro Sam, jen škoda, že nemohu koukat každý den. *4* -
-
Re: Re: případ pro sam
není zač *4*. od září bude na nova cinema plastická chirurgie s.r.o. *14*
-
-
-
wow
Happy Birthday Julian!:):)... *3* *3* *3* *14* -
Blahopřání
Vše nejlepší Juliane *3*