-
zdravím pardubice
ahoj!!!!!!!!! ty máš dneska narozky!!!!!!!!!!!! se máš....já mám až za xxx nevím kdy....:0) samaj super !!!!!!!!!!! -
Ahoj juliane konecne jsem dostala na Vanoce Tvoje CD. Mas ho moc hezke. Dokonce jsem i byla na Tvem koncerte v Hodonine. Ja jsem z Kyjova. Moc se mi libis. Uz mas nejakou holku? Vazne si moc, moc, moc hezky. Chystas nejakou novou desku? papa
-
Vzkaz
A taky nedokážu pochopit,kdo ho muže Milovatjako milovat.Stejne jako každý hudbou talentovaný a známý člověk,či malá hvězdička schoubiznisu se změní.Má hodně práce a aby nevypadalo ze je z té muziky udrenej maskuje to nafoukaností.Samozdřejně komu by nedělalo dobře obdiv fanoušků apod.. -
Julianek
Ahojky Juliane seš moc fajn a nechapu co proti ty tobě lidi mají.Moooc tě miluju a těším na tvé nová cédéčko.Až budeš mít koncert někde v Praze nebo poblíž Žebráku tak se určitě uvidíme.Jsem ta co tě v Seči požádala o tu čepici s tvým jménem.Přeji ti,aby ti to pořát tak hezky zpívalo. *14* -
JEN SAMÁ CHVÁLA
JULKU JSI FAKT SUPER TVIJE PLAGÁTY MÁM PO CELÉM POKOJI A MOC SE MI LÍBÍŠ. -
je boží
Juliánku jsi fakt boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluju tě -
je s tebou sranda a si moc fajn!!! snad se zase uvidime... -
Julian
Sice neumi moc zpivat, ale aspon se narozdil od Samera nechova jak naprostej idiot, to na nem ocenuju. -
Nové oficiální stránky JZ
Ahoj lidi... V součastné době jsou ve výstavbě nové oficiální stránky Juliana Záhorovského... Můžete se těšit... Až bude web zprovozněn, budete informováni...
------------------ -----------------
Kontakt:
Zdeně k Rachota
Email: rachota.zdenek@centrum.cz