Přejít na výpis diskuzí

Julian Záhorovský

OSOBNOST 31.12.2006 
140 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucka200

Dotaz na to kdy bude další vystoupení

Ahojky Juliáne mohla bych se tě zeptat kdy budeš mít nějáky vystoupení odepiš mi prosím na icq-48785879 a nebo na email- lucka200@seznam.cz naposledy jsem byla na tvím vystoupení v globuse tady u nás v Brně budu se těšit na tvojí odpověď zatím pa Lucka *4*
  • Prosim tě,Juliane,pošli mi fotku.Jana Macasová,Tovární 9/80 Dubí 2
  • JULIAN SE NESKRYVA

vy jste prdly Julian nikam neodjel jen si chce odpocinout nez natoci desku se svoji novou kapelou ready kirken!pokud mi verte tak jeho cislo je 602180246 a to fakt nekecam
  • slepice

vy jste asi slepy nebo co to fakt nevidite to uz je hezci Samer Issa nez Julian vlasy ma jakoby na neho nekdo hodil kybl s lepidlem, neposerte se z neho na nem neni nic k videni do superstar se dostal prej taky kvůli ksichtu (coz je nipochopitelny) ten tam nemel co delat a strasne se mi ulevilo kdyz konecne vypadl kdo se na neho mel porad divat tak se proberte
  • Julianek je nej nej nej!!!!!!!!!!
  • pro juliána

julián je pěknej super ale zpívat neumí ten jeho novej klip je hrůza!!!ještě při tý kytaře!!!!!
  • To je hnus...

Je mi špatně z toho že rychlovykvašenej popkulturní spratek á la Záhorovský nebo Issa tu jsou na prvních místech v návštěvnosti,stejně jako Britney Spears nebo Christina Aguilera,ale když jsem tu chtěl najít něco o Karlu Krylovi tak jsem zjistil že jeho profil tu není!Jeho jméno je zřejmě málo výnosný na to aby tu byl...:-/
  • kuk

podíval jsi se někdy na sebe do zrcadla? Hrůza co? Kdo tě oblíká?
  • ..??

No já vám nevím ale me prijde jako blbej a nafoukanej blbec,jenom pro nejakou tu bláznivou fanynku ríkám at jsou nekdy pri zemi a nevykládaj jenom nekde ze ho milujou,vzdyt ho ani neznaj..!!
  • Miluju tě

Miluju tě!!!(stručně a výstižně)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit