-
Je, tebe...
-
S kym?Ja s Anti ;D
-
Sou to jenom lidi, taknevim proc je kritizujes...Kryl?JEzis, ani nevim kdo to je...Zase nakej ceskej komercni trapak, co?
-
pozdra
Ahojky Juliáne,moc moc moc jsem ti fandila a moc moc se mi líbíš !!! Ráda bych jsem se s tešbou seznámilůa i když ty asi ne žě? Jestli jo tak mi prosím prosím napiš,a když ne tak mi prosím pošli fotku s podpisem na adresu: Velké Heraltice opavská 118 74775 .Pá pá tvá Žaneta 15 -
Uplně super
uplne super a kdo to netvrdi tak nema vkus -
Ahojky Juliáne,moc moc moc jsem ti fandila a moc moc moc se mi líbíš!!!! Moc ráda by jsem se s tebou seznámila jestli ty taky tak mi prosím napis ahojy Žaneta15
-
Jen tak zdravím!!!
Ahojky, nebudu ti psát jak jsi úžasný a takové ty puberťácké věci, to určitě o sobě víš. Já jsem superstar nijak nesledovala, takže jsem ani nevěděla o koho moc jde když někdo řekl Julián. Mě osobně první zaujalo tvoje jméno je to neobvyklé a moc pěkné. Chci ti jen říct aby sis nedělal nic z těch ubožáčků kteří tě pomlouvají protože je to jen ubohá závist. Tak kdyby jsi chtěl třeba jen tak povikládat o životě:-)Tak se ozvi na 608402242 Tak zatím Ahojky -
Julian není teplej tak si dej odchod ju vime to a dokázat ti to můžeme taky!!!!!!
-
mozna
mozna po tobě holky jedou ,ale to musi byt opravdu kravy,protoze v hlavě nemas nic a neumis ani zpivat.To uz se potvrdilo i u superstar,jakmile skoncila nikdo se po tobě ani neohledl. -
Achojda Julku=)))
Ahojda jen jsem ti chtela napsat ze si fajn byla jsem na konzerte a fakt ses mi libil ze zacatku jsi mi pripad takovej nafokounej ale ted se mi libis.Jo mimochodem to tvoje Cd je zupeer pokracuj takhle dal pa Misule=)